AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Sokak Hayvanlarını Unutmadı

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Sokak Hayvanlarını Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez tarafından başlatılan ve Elazığ Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla, bu soğuk günlerde mama ve su bulma noktasında sıkıntı çeken sokak hayvanları için, tamamen atık malzemelerden oluşan kedi ve köpek evleri gençlik kollarındaki teşkilat mensupları tarafından inşa edildi. 
İl Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç:
" Her konuda olduğu gibi Ak Gençlik çevre, doğa ve hayvan dostlarımız konusunda da hassastır. Genel merkezimizin 81 ilde başlattığı bu programa Elazığ Ak gençlik ailesi olarak biz de destek verip çalışmamızı yaptık. Ülkece zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte her ne olursa olsun üzerimize düşen sorumluluğu her bir alanda yerine getirmeye gayret göstereceğiz. 
Peygamber efendimiz Hz.Muhammed(s.a.v)'in yaşadığı şu olay ile bizlerin sokaktaki minik dostlarımıza olan bakış açısını özetlemek isterim.
On bin kişilik bir ordunun başında baba ocağı, ana vatanı Mekke'nin kapısına dayanmak üzeredir.
Ordunun en önünde ilerlerken yolları üzerinde yeni doğum yapmış dişi bir köpekle yavrularını görür. Arkadaşlarından Suraka oğlu Cuayl'i çağırarak emir verir.
Anneyle yavrularının önünde duracak ve ordunun tamamı geçinceye kadar onlara nöbetçilik edip, ezilmekten koruyacaksın.
Dişiyle yavruları rahatsız edilmemiş fakat on bin kişilik Fetih ordusu istikametini değiştirmiştir. 
Bizler de bu işi naçizane örnek alıp bu ve diğer konularda da Ak Gençlik olarak her zaman olmamız gereken yerde olacağız ve aynı hassasiyetle sorumluluğumuzu yerine getireceğiz.
Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan'ın başlatmış olduğu sıfır atık projesi ile de entegre bir şekilde yapılmış bu programda emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim.