Ak Parti'den 'Safın Belli Olsun' Yürüyüşü

Elazığ Ak Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'Safın Belli Olsun' temalı yürüyüş etkinliği Elazığ Öğretmenevi önünde başladı, ardından Elazığ Gazi Caddesi'nde devam etti.

Ak Parti'den 'Safın Belli Olsun' Yürüyüşü

Yürüyüşe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ak Parti Elazığ 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık, Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in Eşi Tülay Keleş, Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın eşi Şule Açıkkapı, Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın eşi Elif  Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in eşi Gözde Işıkver,  MHP Elazığ Milletvekili Adayı Fatma Sevinç Oğuzhan, STK Temsilcileri, Cumhur İttifakı Temsilcileri ve Ak Parti Elazığ Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Ak Parti’nin 21 yıllık serüveninin ve bu süreçte yapılan yeniliklerin anlatıldığı gazetenin dağıtımıyla başlayan etkinlik, Elazığ Gazi Caddesi’nde büyük ses getirdi.

Ak Parti'den 'Safın Belli Olsun' Yürüyüşü

Ak Parti'den 'Safın Belli Olsun' Yürüyüşü

Etkinliğe katılan Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, yaptığı konuşmada:

“Çok kıymetli basın mensuplarımız, çok değerli hemşehrilerimiz, önümüzde çok kritik bir seçim var. Cumhurbaşkanlığı seçimi hepinizin bildiği üzere ikinci tura kaldı. Bugün hep beraber gönül birlikteliğiyle çok kıymetli katılımcılarımızla safım belli olsun programımız kapsamında bugün bir aradayız destekleriyle bizi yalnız bırakmayan 27. Dönem milletvekilimiz Sayın Sermin Balık hanımefendi aramızdalar. Çok değerli 28. dönem milletvekillerimizin eşleri buradalar, Milliyetçi Hareket partisi milletvekilimizin eşi buradalar. Sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli başkanları ve yöneticileri buradalar. Milletvekili aday adayları aramızdalar.”

“SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

Bugün hepimizi bir arada  toplayan tek bir sevda var. Vatan sevdası, millet sevdası, ezan ve bayrak sevdası. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız için “Safım Belli Olsun” diyen gönüldaşlarımızla bir aradayız. Bu vesileyle çok kıymetli hemşehrilerime buradan tekrar bir ricam ve temennimdir; sandıklara eksiksiz bir şekilde gidelim, oy kullanalım ve sandıklarımıza sahip çıkalım.Allah hepinizden razı olsun. Katılımlarından dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum sağ olun var olun.” Dedi.

Ak Parti'den 'Safın Belli Olsun' Yürüyüşü

“Safın Belli Olsun” yürüyüşüne katıldığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten 27. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık:

“SİZ OLMAZSANIZ BİR EKSİK OLURUZ”

“Çok kıymetli basın mensupları, kıymetli hanımefendiler ben öncelikle bu programı tertip ettiği için kadın kolları başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte sayın milletvekilleri eşlerine, Cumhur ittifakındaki arkadaşlarımıza, çok kıymetli sivil toplum kuruluşları başkanlarımıza ve gönlü bizimle yol yürümekte olan bütün hanımefendilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Programımızın adı “Safımız Belli Olsun” ancak zaten Elazığ'ın safı belli. Sayın Cumhurbaşkanımıza her seçimde, bir öncekinden daha çok oy vererek bizler zaten safımızı belli ettik. Ancak ben hemşehrilerimden şunu rica ediyorum ‘bir oydan ne olur? Ben olmasam da olur.’ demesinler. Siz olmazsanız bir eksik oluruz. Siz olmasanız bir yanımız eksik olur. O yüzden ben bütün hemşehrilerimden özellikle pazar günü demokratik haklarını kullanarak yeni yüzyıla, Türkiye'nin yüzyılına imzalarını atmalarını, mühürlerini basmalarını rica ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki kadınlara seçme ve seçilme haklarını veren Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ancak kadınlar arasında eşitliği sağlayan her toplumu kucaklayan da hiç şüphesiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İlk defa kadınlara dezavantajlı gruplara anayasada pozitif ayrımcılığı getiren Sayın Cumhurbaşkanımız. Kadınlarımız sandıklara giderken 21 yılda kazanımlarını düşünecekler. 21 yılda yaşadıkları Türkiye'yi düşünecekler ve Türkiye hayallerine, yeni Türkiye yüzyılına emin adımlarla Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yürüyecekler. Ben basın mensuplarımıza, katılımcılarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Başlasın Türkiye'nin yüzyılı yarın değil hemen burada şimdi kadınların imzasıyla diyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.