AK Parti'den Bir İlk

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Nef Stadyumu'nda düzenlenecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 'Birlik, İrade, Zafer' programının hazırlıkları tamamlandı.

AK Parti'den Bir İlk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul'da 'Büyük İstanbul' buluşması gerçekleştiriyor. Galatasaray stadındaki teşkilat toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslenecek.

ERDOĞAN 70 BİN KİŞİYE HİTAP EDECEK

Emrah Çakmak'ın açıklamaları şöyle:

2023 seçimleri yaklaşırken partiler de çalışmalarına hız verdi. AK Parti çalışmalarını İstanbul'da kapsamlı bir toplantı yaparak çalışmalarını başlatacak. Saatler 15.00'i gösterdiğince Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaklaşık 60-70 bin kişiye hitap etmesi bekleniyor. Özellikle İstanbul genelinde 33 bin sandık olduğu biliniyor. Geçtiğimiz seçimlerde bu sandık sayısı 31 bindi. 33 bin kişilik o sandıklara 3'er kişiden 100 bin kişi görevlendirildi. Bugün de burada teşkilat toplantısı gerçekleştirilecek.

BÖYLE BİR TOPLANTI İLK KEZ YAPILIYOR

Burada günler öncesinden bir hazırlık başlatıldı. Cıumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı saate kadar da teknik çalışmalar tamamlanmış olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı alanda dev bir ekran kuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma yapması ve önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Bu kapsamlı bir toplantının ilk kez yapıldığını biliyoruz. Bu bir miting değil, teşkilatla bir araya gelinecek. 2023 seçimlerine ilişkin sandıkla ilgili gelişmeler konuşulacak.

"ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK"

İstanbul'un sözü, 'Birlik, irade, zafer' gibi başlıklar hazırlandı. 'Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek' şeklinde stadın her yerine pankartlar asılmış durumda. Buraya yavaş yavaş görevliler alınmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buradan gündeme dair kritik mesajlar vermesi de aktarılıyor.

"İŞARET FİŞEĞİNİN HERKES TARAFINDAN GÖRÜLMESİNİ SAĞLAYAN BİR PROGRAM OLACAK"

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu millet çok partili hayata geçtiğimiz günden beri kendi isteklerini sandıktan almayı başarmış bir millettir. Demokrasi ve hukuk içerisinde kalarak kendi taleplerini gerçekleştirmeyi başarmış, ender milletlerden bir tanesidir. Yine 2023'te bu kazanımlarımızı soldurmak isteyen yerel ve küresel işbirlikçilerine sandığın içerisinde en güzel dersi vererek iradesini sapasağlam tutarak solduramayacaklarını ve olmaya devam edeceğimizi göstereceğiz. İradeyle bunu kastediyoruz, zaferle de başarıyı 85 milyon olarak Türkiye'nin hakikaten bugün geldiği noktanın daha da ileriye taşınacağını. 27 Kasım'da burada düzenleyeceğimiz ve 100 bin sandık görevlimizle, mahalle ilçe teşkilatlarımızla, İstanbullu hemşerilerimizle olan buluşmamıza da tüm kardeşlerimizi de davet ediyoruz. İstanbul'un coşkusu, İstanbul'un hazır olduğunu ve İstanbul'un sözünü buradan hep birlikte haykıracağız diyorum. Bu çalışmaya verecekleri ve “İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer, İstanbul'un yolunda biriz” çalışmasına katkı sunacak tüm teşkilat mensubu kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum. Türkiye içinde, İstanbul'umuz için de. Cumhurbaşkanımız Yüz yüze “100 gün” programı için 2023'ün başarısının ve zaferinin işaret fişeğidir dedi. İnanıyorum ki 27 Kasım da, Pazar günü burada gerçekleştireceğimiz program “Birlik, İrade, Zafer” programı, işaret fişeğinin herkes tarafından görülmesini sağlayan bir program olacak. O nitelikte o mahiyeti de karşılayacak. Burada önemli olan 100 bin sandık görevlimizin teşkilat mensubumuzun mahallelerimizin, üyelerimizin buraya gelip gelmemesi ehemmiyet taşımakta, en önemli olan şey, buranın oluşturacağı manadır" dedi.

"EN BÜYÜK HASSASİYETİMİZ SIFIR HATAYLA BU PROGRAMIN GERÇEKLEŞMESİ, ZEMİN DE BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ"

Kabaktepe konuşmasında stadyum zeminine de değinerek şöyle konuşmuştu:

"Biz programımızı stadyumda gerçekleştiriyoruz. Öncelikle ilgili herkese teşekkür ediyorum. Bizim en büyük hassasiyetimiz stadyumumuzdaki, spor tesisimizde sıfır eksiklikle, sıfır hatayla bu programın gerçekleşmesi. Dolayısıyla zemin de bizim kırmızı çizgimiz. Dolayısıyla zeminle ilgili de en ufak bir hatanın eksikliğinin olmamasını temin edeceğiz. Tüm arkadaşlarımız onunla ilgili tedbirleri aldılar. Bu konudaki hassasiyetimizi değerli basın mensuplarımız vesilesiyle altını tekrar çizmek istiyorum. Stadımızın zemini hiçbir hasara ve zarara uğramadan bir sonraki hafta müsabaka varsa bilmiyorum, şu an fikstürü, en güzel bir şekilde devam edecektir. Onu da buradan belirtmek istiyorum"