Ak Parti'de Bir Dava Adamı 'Cemil Turgut'

Ülkemiz 14 Mayıs seçimlerine hızla yaklaşırken aday adaylarının sahadaki çalışmaları da devam ediyor.

Ak Parti'de Bir Dava Adamı 'Cemil Turgut'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizden Ak Parti Milletvekili aday adayı olan akademisyen Cemil Turgut, ilçe ve belde çalışmaları yanında halkımıza yönelik seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1963 yılında Keban’da doğan Cemil Turgut, Milli Eğitim Bakanlığında başladığı öğretmenlik görevini Fırat Üniversitesinin ardından Bingöl Üniversitesinde öğretim üyesi olarak devam ettiren bir akademisyen.

Cemil Turgut, gençlik yıllarında MTTB, Akıncılar, MSP Gençlik kollarında görev almış, Ak Parti’nin kuruluşuna kadar Milli Görüş partilerinin faaliyetlerinde aktif görevlerde bulunmuş, 2002 yılından beri de Ak Parti’nin Elazığ ve Bingöl’deki faaliyetlerinde bizzat bulunmuş samimi bir dava adamı.

Hayatı boyunca ilkeleriyle yaşamış, ülkemizin kurtuluşunun milli ve manevi ilkeler üzerinde ve milli sanayi hamleleriyle olacağına inanmış bir isim olan Cemil Turgut,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 yıl içinde attığı adımlar ile Türkiye’yi dünya üzerinde etkin bir konuma getirmesine duyduğu minnet borcunu, Türkiye Yüzyılı vizyonuna omuz vererek ödemek istiyor.

İlimizin sorunlarının çözümünü bilen, temsil gücü ve yeteneği yüksek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi misyonu ve adanmışlık ilkesine yürekten bağlı, her şart ve koşulda Erdoğan’ın yanında ve dik durma dirayetinde olan Cemil Turgut’un yeni bir yüz ve etkili bir kişilik olması yanında akademisyen kimliği ile Ak Parti’den milletvekili adayı olması, partiye yeni bir heyecan da getirmiş olacak.