Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için yoğun ve gayretli bir seçim çalışması yürüten Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı, tüm hazırlıkları tamamlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geliş saatine odaklandı.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 06 Mart Çarşamba günü Elazığ’a gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacak. Erdoğan’ın Elazığ ziyareti Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak bir mitingle taçlanacak. Bu kapsamda basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım, gerçekleştirilecek miting ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

YILDIRIM: “CUMHURBAŞKANIMIZI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ”

Başkan Yıldırım, Erdoğan’ın yapacağı ziyaretle ilgili bilgilendirmesinde: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan nasip olursa ilimize bir ziyarette bulunacak. Önce Malatya’ya gidecek. Oradaki programı sona erince ilimize intikal edecek. Bizler hemen hemen bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Sizlerin de bildiği gibi valiliğin hemen yanı olan Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla ağırlayacağız. Tüm Elazığlı hemşehrilerimizi mitingimize davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

TEŞKİLAT SAHADA

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı, Başkan Şerafettin Yıldırım öncülüğünde 2023 genel seçimlerinin hemen ardından saha çalışmalarına başladı. Elazığ’da hem şehir merkezi hem ilçeler hem de beldelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği “her kapıyı çalın, herkese ulaşın” vurgusunu başarıyla sahaya uygulayan teşkilatlar, bugüne kadar temas etmedik ve ulaşmadık nokta bırakmadı. 

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

RAMAZAN’DA DAHA YOĞUN BİR TEMPO

Seçim kampanyasının Ramazan Ayı’na denk gelmesi nedeniyle çalışmalar daha yoğun bir program akışıyla aralıksız sürecek. Şehrin tüm dinamikleriyle ve vatandaşlarla iftar ve sahur programlarında bir araya gelinecek. İftar sonrası vatandaşların büyük bir beğeni ile karşıladığı, sorun talep ve beklentilerini rahatça dile getirme fırsatı bulduğu “mahalle buluşmaları” programları da kesintisiz sürecek.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

ERDOĞAN’IN ELAZIĞ PROGRAMI SİYASİ MİTİNG MERKEZLİ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki sıfatının bulunduğunu hatırlatan Başkan Yıldırım, Erdoğan’ın bu ziyaretinin siyasi miting odaklı olacağını dolayısıyla ev sahipliğini Ak Parti Elazığ İl Başkanlığının yaptığını vurguladı. 

Karşılama ve uğurlama törenlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel kalemiyle koordineli bir şekilde yapıldığını, Erdoğan’ı karşılamada ve uğurlamada bulunmak isteyen herkesin bu talebinin karşılanmasının mümkün olmayacağını ancak bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

SEÇİM PROGRAMLARINDA TAM UYUM VE KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Ak Parti Elazığ’da yerel seçimler için il merkezinde de Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile tam uyumlu bir kampanya dönemi yürütüyor. Başkan Şerifoğulları’nın saha çalışmalarına tüm birimleriyle tam ve yoğun bir destek veren teşkilatlar, sahada aktif rol alıyor.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

YILDIRIM’IN ÖZVERİSİ

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım, 2023 genel seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de büyük bir özveri ortaya koyarak teşkilatın kampanya sürecini yürütüyor. Yıldırım’a olan güven saha çalışmalarına da yansıyor ve teşkilat büyük bir motivasyonla görevini sürdürüyor.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

İLÇE VE BELDELERDEN DE YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Artık tüm hazırlıkların tamamlandığı ve Erdoğan’ın gelişine saatler kala Elazığ İl Teşkilatı hazırlıklarını tamamlamış durumda. Elazığ İl Teşkilatı öncülüğünde ilçe ve belde teşkilatları da miting için son hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek miting için rekor bir katılım bekleniyor.

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

ERDOĞAN’IN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETMESİ BEKLENİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehir temasları kapsamında Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın büyük çaba ve gayretleri sonucunda mülkiyeti Ak Parti’ye kazandırılan yeni il binasını ziyaret etmesi de bekleniyor. 

Yıldırım’ın bu konudaki açıklaması ise şu şekilde: “Kesin olmamakla birlikte valilikte küçük bir program, arkasından da il başkanlığında bir program bekliyoruz. Bu bir program değil aslında il başkanlığındaki bir ziyaret şeklinde olabilir. Çünkü Cumhurbaşkanımızın ben il başkanı olduktan sonra Elazığ’a bu dördüncü gelişi olacak. Ancak il binasını ziyaret etmek nasip olmadı. Kendisinin çok ciddi katkıları oldu. Böyle bir planlamamız var ama bu planlamamız tabii cumhurbaşkanının özel kalemi ve protokol müdürlerinin onayıyla birlikte gerçekleşecek.”

Ak Parti Büyük Mitinge Hazır

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ELAZIĞLILARA DAVET

Öte yandan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart Çarşamba günü gerçekleştireceği miting için Elazığlılara bir çağrıda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Elazığ’da ağırlamaktan gurur duyduklarını  ifade ederek; “Çarşamba günü müstesna ve özel bir gün.  Çünkü Liderimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Saygıdeğer Recep Tayyip Erdoğan'ı aziz şehrimizde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli şahsiyetlerini şehrimizde ağırlayacak olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bütün hemşehrilerimi saat 15.30’da Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum. Türkiye Yüzyılı'nda, izinde yürüdüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize, hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum ” şeklinde konuştu.