Ak Kadrolar Sahada

Canan Şavlı'nın il teşkilatı ile uyumlu çalışmaması nedeniyle Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden alınmasının ardından uzun bir süredir boş kalan AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına 27 Eylül'de Burcu Tüver atanmıştı. Burcu Tüver de uzun süren bir çalışma sonucunda Yürütme ve Yönetim listelerini belirledi ve kamuoyuna açıkladı.

Ak Kadrolar Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti, geçmişten bugüne kadınların samimi çalışmaları ve gayretleri ile ayakta duruyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı döneminde uyguladığı teşkilat sistemiyle kadınlar parti çalışmalarına  çekilmiş ve etkin roller üstlenmişlerdi.

Zaman içerisinde Kadın kolları daha da önem kazanmış ve Ak Parti’nin kadınlara uyguladığı pozitif ayrıcalıkla hem teşkilatlarda hem de parti üst düzey görevleri  ile bakanlıklarda aktif görev almışlardı.

Elazığ Ak Parti’de kadınlara ulaşma noktasında gözle görülür bir eksiklik vardı ve açıklanan yeni yönetim kurulları ile bu alanda planlı bir çalışma yapılmasının önünde bir engel kalmadı.

İktidar partisinin sahaya inmesi belki biraz zordur ve tepkiler olur lakin hiç gitmemek ve insanlara ulaşmamak daha kötü bir algı oluşturur.

Ak Parti birtakım eksikliklerine rağmen ülkeye ve şehrimize önemli hizmetleri sunmuş ve geniş kesimler tarafından da hüsnü kabul görmüş bir siyasi harekettir.

Zor şartlarda hükümet etmek zor, bunu başarıyla sürdürmek daha zordur. Hükümetin eleştirilmesine karşın muhalefetin hala halk tarafından kabul görülmemesinin altında da bu gerçek yatıyor.

Ak Parti Kadın Kollarının yeni yönetim ve yürütme kurullarının hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyoruz.