Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Elazığ Ak Parti Kadın Kolları tarafından Ulukent Mahallesi Kanalboyu'nda çocuklara yönelik geniş çaplı 'İşte Tatil İşte Eğlence' isimli bir etkinlik düzenlendi.

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinliğe Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

İşte Tatil İşte Eğlence Programı kapsamında çocuklarla birlikte köpük partisi, bisiklet ve scooter yarışları, sandalye kapmaca, uçurtma, yumurta taşıma, çuval yarışları, pamuk şeker standı ve oyun hamurundan en iyi şekil yapan anne-çocuk yarışması yapıldı. Oyun ve yarışmaların ardından kazanan çocuklara bir takım hediyeler verildi ve neredeyse bütün çocuklar alandan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Yapılan hizmetlere ve çalışmalara görev süresince devem edeceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları:

“Göreve geldiğimiz 2019 yılından itibaren şehrimiz için kurmuş olduğumuz hayalleri gerçekleştirebilme adına ve aynı zamanda şehrimize değer katabilme adına, ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün burada, Ulukent, Hüseynik mahallemizde Kadın Kolları Başkanlığımızın yönetim kurulu üyelerinin çocuklarımıza ve ailelerine yönelik olan bu etkinlikte çocuklarımızla, gençlerimizle bir aradayız. Tabi üzerinde bulunmuş olduğumuz bu alan, biz göreve geldikten sonra şehrimizin doğu mahallelerinin en büyük problemlerinden biri olan Kanal problemini rehabilite ederek yeşil alanlarla donatarak çocuklarımızın etkinliklerini gerçekleştirebileceğimiz, sportif faaliyetleri yapabileceğimiz çok kullanışlı bir alan haline getirdik. Kanalboyu etabımız Ulukent Mahallesi’nden başlayıp, Kırklar Mahallesi, Doğukent Mahallesi ve Salıbaba Mahallesini kapsayan 3 km uzunluğunda çok güzel bir alan.”

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

“SEÇİM ÖNCESİ VERDİĞİMİZ 100 PROJE SÖZÜNÜN YÜZDE 90’DAN FAZLASINI GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Bugün de burada çocuklarımız coşkuyla bu alanda etkinliklerini gerçekleştiriyorlar. Bizler görev süremiz boyunca tek bir amacımız tek bir gayemiz vardı. Bu şehre değer katabilmek, bu şehrin gelişimine katkı sağlayabilmek ve bu şehri daha müreffeh bir şehir haline getirebilmek için hemşehrilerimize sözlerimiz vardı. Seçim öncesi verdiğimiz 100 proje sözünün yüzde 90’dan fazlasını gerçekleştirdik. Artık görev süremizin son 8 ayına giriyoruz. İnşallah görev süremiz boyunca yine bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimizin alt yapısından üst yapısına, kültüründen sanatına, gencinden yaşlısına çocuğuna kadar her bireyimize dokunabilmek ve her bireyin bu şehre aidiyet duygusuyla bağlanabilmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben Kadın Kolları Başkanımız Burcu Hanım’a canı gönülden teşekkür ediyorum. Muhtarımıza ve mahalle temsilcimize teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte var gücümüzle bu şehrin her bir mahallesine dokunup her mahallesini güzelleştirebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Programı düzenleyen Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, konuyla alakalı olarak:

"YOĞUNLUK NE KADAR OLURSA OLSUN ÇOCUKLARIMIZIN GÖNLÜNE DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

“2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden başımızda görmek adına üzerimize düşen her şeyi yaptık ve sonuç olarak milletimizle birlikte bu şerefe nail olduk. Çocuklarımız karnelerini aldıktan sonra küçük bir karne hediyesi tadında etkinliklerimizi ve çalışmalarımızı hızla artırdık. Oldukça büyük sayıda katılım oldu. Yoğunluk ne kadar olursa olsun çocuklarımızın gönlüne dokunmaya devam edeceğiz. Onların gülüşü için gereken her şeyi yapacağız. Etkinliğimize katılan Sayın Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve değerli eşi Arzu Şerifoğulları, İl yönetim kurulumuz ve çok sayıda vatandaşımıza teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.” Dedi.

Ak Parti Teşkilatına teşekkür eden Ulukent Mahallesi Muhtarı Ayhan Atlan:

“Konuşmama başlamadan önce belediye başkanıma bu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın da az önce bahsettiği gibi, şehrimize olduğu gibi mahallemize de gerçekten bu Kanalboyu-Hüseynik yolunu bu hale getirdiği için, bizlere gıptayla baktığı için yürekten teşekkür ediyorum.  Bu coşkuyu bize yaşatan kadın kolları Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.” Şeklinde konuştu.

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!

Mahalle temsilcisi Gökhan Bey:

"Başkanıma, muhtarıma ve mahalle yönetimine teşekkür ederim. Burası önceden kırsal ve hayvanların otlatıldığı bir alandı. Belediye Başkanımız kısa bir süre içerisinde burayı muazzam bir alana çevirdi. Burayı Elazığ’ın en gözde mahallelerinden biri haline getirdi, cazibe merkezi yaptı. Karşı tarafta bulunan Harput ve Hüseynik Yolu’nu birleştirerek burayı muazzam bir piknik alanına çevirdi. Burada oluşan bütün güzellikler belediye başkanımıza aittir. Sağ olsun var olsun Elazığ Belediyesi’nin yaptığı güzellikler için başarılar diliyorum sağ olsunlar, var olsunlar." diyerek düşüncelerini belirtti.

Ak Kadınlar'dan Karne Hediyesi Tadında!