AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTLER İÇİN STÜDYO'YA GİRDİ

Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Suat Kenç, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Demirdağ ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Aygün Çam bu proje kaps

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTLER İÇİN STÜDYO'YA GİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Suat Kenç, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Demirdağ ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Aygün Çam bu proje kapsamında bir araya gelerek çalışmalara start verdiler.

İl Müdürü KENÇ konuşmasında ‘’Elazığlı olup şehit olan polisimiz askerimiz korucumuz veya sivilimiz için hiçbir ayrıma gidilmeden hepsinin ismine ithafen bir marş bestelenip hazırlandı. Bu kapsamda bunu şehitlerimizin resimleri ve isimleri ile destekleyecek bir klip hazırlayıp şehitlerimizi ölümsüzleştirmek istiyoruz emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyoruz’’. dedi.

 İl müdür yardımcısı Demirdağ ise yaptığı açıklamada; ‘’ Çok anlamlı bir proje için bir araya geldik. Şehit ailelerinin her zaman yanlarında yer alan onların acılarını bir nebze olsun dindirmek için sürekli maddi manevi desteklerini esirgemeyen Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü bugün de şehitlerimiz için seve seve stüdyoya girip desteğini ortaya koymuştur.’’ diye konuştu.

 Türk Halk Müziği Sanatçısı Aygün Çam’da yaptığı konuşmada: ‘’ Bir şehit yakını ve ailesi olarak böyle bir projede yer almak benim için çok anlamlı ve gurur verici. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü her daim olduğu gibi bugün de şehit ailelerinin ve yakınlarının yanında yer almıştır. Elazığlı şehitlerimizin isimlerini ölümsüzleştirmek için hiçbir desteğini bizlerden esirgememiştir rabbim emeği geçenlerden razı olsun.’’ dedi.