'Ahlaklı Ordu'

Gazze'ye düzenlediği en yoğun hava saldırılarının ardından 'ikinci aşama' diyerek başladığı kara harekatı  ile katliamlarına devam eden  İsrail Başbakanı Netanyahu, Erdoğan'ın 'savaş suçu işliyorsunuz' sözlerine karşı 'Bizi savaş suçları işlemekle itham etmeyin, biz dünyanın en ahlaklı ordusuyuz' demiş.

'Ahlaklı Ordu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın en ahlaklı ordusu. Evet yanlış duymadınız İsrail ordusuymuş bu ordu. Masum insanları, çocukları, kadınları bombalayarak öldüren ordu, en ahlaklı orduymuş.

Filistinlilerin kendi topraklarını işgal edip onları yerlerinden yurtlarından eden ordu, dünyanın en ahlaklı ordusuymuş. Netanyahu bu cümleleri inanarak mı kuruyor yoksa dünya ile alay mı ediyor bilmiyoruz.

Ahlaklı ordu bunları yapıyorsa ahlaksız ordu neler yapardı kim bilir? Madem ahlaklı ordu olmak böylesi katliamları gerçekleştirmek oluyormuş, o zaman farklı ülkelerin ordusu da aynı mantıkla birkaç gün ahlaklı ordu olsun. Mesela İran’ın ahlaklı ordusu Telaviv’i bombalasa, Türkiye’nin ordusu Netahyahu’nun konutunu havaya uçursa, Rusya yanlışlıkla İsrail’e bir füze gönderse. 

Madem bunları yaparak masum insanları öldürmek ahlaklı oldu olmayı gerektiriyor, birkaç günlüğüne de diğer ülkelerin orduları ahlaklı olsun.