AFAKİ DEĞİL AKIL­CI PRO­JE­LER

AK PARTİ BELEDİYE BAŞ­KAN ADAYI ŞERİFO­ĞUL­LA­RI SEÇİM ÇA­LIŞ­MA­LA­RI­NI HER KESİMİ KU­CAK­LA­YAN PROG­RAM­LAR­LA DEVAM EDİYOR

AFAKİ DEĞİL AKIL­CI  PRO­JE­LER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nisa Yıl­maz/ Ak Parti Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı seçim ça­lış­ma­la­rı­nı yük­sek bir tem­poy­la sür­dü­rü­yor. Günün önem­li bir bö­lü­mü­nü seçim ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da halk­la bu­lu­şan ve on­lar­la şehir ve be­le­di­ye­ci­lik yö­nün­de gö­rüş­me­ler yapan Şe­ri­fo­ğul­la­rı, halk­tan gelen öneri ve tek­lif­le­ri de de­ğer­len­di­re­rek ge­rek­li ça­lış­ma­la­rı ya­pı­yor.

Ak Parti Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı, ça­lış­ma­la­rı­na SKM’nin plan­la­dı­ğı zi­ya­ret­ler ya­nın­da özel proje eki­biy­le de zaman zaman tek­nik gö­rüş­me­ler ya­pa­rak şubat ayı or­ta­la­rın­da açık­la­ya­ca­ğı pro­je­le­ri­ne son şek­li­ni ve­ri­yor. 

AFAKİ PROJE OL­MA­YA­CAK

Bazı be­le­di­ye baş­kan aday­la­rı­nın ger­çek­leş­me­si ve ha­ya­ta ge­çi­ril­me­si im­kân­sız olan pro­je­le­ri ye­ri­ne Şe­ri­fo­ğul­la­rı, pro­je­le­ri­ni ciddi an­lam­da ih­ti­ya­cı his­se­di­len ko­nu­lar­dan se­çi­yor. 

Pro­je­le­rin te­me­lin­de ula­şım, yeni bul­var­lar, alt ve üst ge­çit­ler, yeni ter­mi­nal bi­na­sı, en­gel­li­ler mer­ke­zi, kent mey­da­nı ,fuar alanı, sos­yal ve kül­tü­rel fa­ali­yet­ler ile bir­lik­te hal­kın ya­şa­mı­nı ko­lay­laş­tı­ra­cak 100 pro­je­nin ta­ma­mı­nın da kısa sü­re­de ha­ya­ta ge­çi­ri­le­bi­lir özel­lik­li ol­ma­sı bek­le­ni­yor.

KA­DIN­LAR VE GENÇ­LE­RE ÖZEL ETKİNLİKLER

Ak Parti Be­le­di­ye Baş­kan adayı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı , seçim kam­pan­ya­sın­da se­çim­le­rin so­nu­cu­nu önem­li oran­da et­ki­le­yen genç­ler ve ka­dın­la­ra yö­ne­lik özel et­kin­lik ve prog­ram­lar yap­ma­ya özen gös­te­ri­yor. Gün­düz kamu kurum ve esnaf zi­ya­ret­le­ri­nin ar­dın­dan akşam sa­at­le­rin­de genç­le­re yö­ne­lik salon top­lan­tı­la­rı ile gö­nül­le­ri fet­he­di­yor.

GENÇ­LERİN ABİSİ

Ak Parti Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı, en genç baş­kan adayı ol­ma­sı, genç­ler­le çok rahat ve sa­mi­mi bir di­ya­lo­ğa gir­me­si avan­ta­jı­nı çok iyi kul­la­na­rak on­la­rın dün­ya­sı­na gir­me­yi ko­lay­lık­la ba­şa­rı­yor. 18-24 yaş ara­lı­ğın­da önem­li bir seç­men kit­le­si ol­du­ğu ger­çe­ğin­den ha­re­ket eden Şe­ri­foğ­lu­la­rı, genç­le­re yö­ne­lik sos­yal ve spor­tif pro­je­le­ri ile de gö­nül­le­ri fet­he­decek gibi gö­zü­kü­yor.

SAMİMİYET ÖRNEĞİ

Seçim ge­zi­le­ri kap­sa­mın­da zi­ya­ret et­ti­ği her kurum, esnaf ve hem­şe­ri­le­ri­miz­le sıcak temas ve sa­mi­mi soh­bet­ler­le mü­te­va­zi­li­ği­ni gös­te­ren Şe­ri­fo­ğul­la­rı, ken­di­si­ni ya­kın­dan ta­nı­ma­yan­la­rın da gö­nül­le­ri­ne do­ku­na­rak yürek hal­ka­sı­nı ge­niş­le­ti­yor. 

Se­çim­le­rin ve gö­nül­le­rin en fa­vo­ri adayı Şe­ri­fo­ğul­la­rı, bu tempo ile ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­re­rek salon top­lan­tı­la­rı­na ağır­lık verip kır­gın par­ti­li­le­re yö­ne­lik prog­ram­la­rı­nı ara­lık­sız devam et­ti­ri­yor.