AFAD Görevlilerinin Agresifliği

24 Ocak ve 27 Aralık depremini yaşamış ve her yönden mağdur olan Elazığlılar gittiği kurumlarda da sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AFAD Görevlilerinin Agresifliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüntüler bugün Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün yeni binasında kaydedildi. 

Fotokopi çekme ihtiyacı olan bir vatandaş görevlilere durumu aktardı. Görevliler bu basit sorunu çözmek yerine vatandaşın üstüne yürüyünce diğer vatandaşlar tarafından görüntüler kaydedilerek Whatsapp ihbar hattımıza gönderildi. 

Vatandaşın sorununa çözüm üretmek yerine üzerine yürüyen ve küçük bir fotokopi ihtiyacını büyük bir soruna dönüştüren görevliler birlikte hareket ederek mağdur şahsın işini geciktirmek için bahaneler üretmeye başladı. 

Vatandaşın üzerine yürüyen görevlinin haricinde bir başka görevli de mağdur şahsın dosyalarını alarak masanın üzerine attı ve “tamam aldım, bekleyeceksin” gibi hiç hoş olmayan ve devlet ciddiyetine yakışmayan cümlelerle işin süresini uzatmaya çalıştı. Diğer vatandaşların kaydettiği görüntülerde mağdur şahsa uygulanan baskı net bir şekilde görülürken yeni hizmet binası ne kadar lüks olsa da verilen hizmetin kalitesi sorgulanmaya başladı.