Aday Adayı Prof. Dr. Demirdağ'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Fırat Üniversitesi eski rektörü ve Ak Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Aday Adayı Prof. Dr. Demirdağ'dan Hakimiyet'e Ziyaret

İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Prof.Dr. Demirdağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

SEÇİMLER ÜLKEMİZE VE ŞEHRİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN

Demirdağ,“Uzun zamandır basın kuruluşlarımızı ziyaret etmeyi düşünüyorduk. Bu süreçler kısa olduğu için ve temayül yoklaması öncesi partimizi teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Temayül yoklamasından sonra basın kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Ben gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi seçimler 14 Mayıs tarihinde yapılacak. Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.

ÜNİVERSİTEMİZE CİDDİ KAZANIMLAR SAĞLADIK

Hem hekim olarak hem de 8 yıl  rektörlük yaparak önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ,“14 Mayıs seçimleri ülkemiz için büyük önem arz ediyor.Yaklaşık 30-34 yıllık meslek hayatım var benim. Hem hekim olarak hem de 8 yıl  rektörlük yaparak önemli  görevlerde bulundum. 8 yıllık dönemde üniversitemize ciddi kazanımlar sağladık. Hem fiziki yapı hem de bilimsel hem de sağlık alanında ciddi atılımlar yaptık.”dedi.

TECRÜBE VE BİRİKİMLERİMİZ İLE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ,“Bu çerçeve de  Allah nasip ederse bu dönemde bizde Ak Parti’den aday adaylık başvurumuzu yaptık. Temayül yoklamasına girdik. Nasip olur aday olursak ve halkımızın takdiri ile seçilirsek ilimize hizmetler yapacağız. Tecrübe ve birikimlerimiz ile katkı sağlayacağız. Her konuda ciddi donanımlı ekiplerimiz var. Hem girişimcilik hem de sağlık alanında. İnşallah seçilirsek ilimiz için hep birlikte el ele vererek çalışacağız.” diye ifade etti.

Aday Adayı Prof. Dr. Demirdağ'dan Hakimiyet'e Ziyaret