Açıkkapı'dan İkinci Ültimatom

Geçtiğimiz aylarda parti yönetim kurulu üyelerinin kendi gönlünden geçen adayları sosyal medyadan paylaşmasının teşkilatlarda nifak tohumlarınının ekilmesine ve dava şuurunun zedelenmesine yol açacağını dile getirerek ültimatom niteliğinde bir bildiri yayınlayarak bu tür davranışlarda bulunanları uyaran ve bunda başarılı olan Ak Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı gördüğü lüzum üzerine ikinci ültimatomunu da yayınladı.

Açıkkapı'dan İkinci Ültimatom
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önce okuyalım:

“Emanetlerimize Sahip Çıkacağız…

Her seçim öncesi her seçim arefesinde aday adaylarımız arasında tatlı, heyecanlı bir yarış yaşanır.  

Bu yarış her bir adayın bulunduğu beldeye, ilçeye ve ile hizmet etme arzusundandır. 

Mahalli İdareler Seçimleri sürecinde bazı yol arkadaşlarımız “Belediye Başkanlığı” yarışına girerken, bazı yol arkadaşlarımız da “Belediye Meclis Üyeliği “ ve” İl Genel Meclisi Üyeliği” için heyecanlı bir yarışa katıldılar.

Ak Partimizde bu tatlı yarış her bir seçim öncesinde yaşandı, yaşanıyor. 

Her bir hemşehrimizin, her bir teşkilat mensubumuzun doğal olarak gönlünden geçirdiği, aday olmasını arzuladığı aday adaylarımızla süreç devam ediyor. 

Bu süreçte aday adaylarınız hizmet yarışında talip oldukları seçim çevresinde kendilerini öne çıkaracak, hemşehrilerimizi mutlu edecek projelerini, çalışma anlayışlarını ortaya koyarak en doğal halleriyle çalışmalarını yürütüyorlar. 

Bu çalışmalarında her bir kardeşimize başarılar diliyorum.

Tüm bu güzel çalışmalar yanında bir gerçekliğimiz de aday adayı olan kardeşlerimizden Belediye Başkanlıkları için kendi seçim bölgeleri için sadece tek aday belirlenecek, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeliklerine de belirli sayılarda adaylar belirlenecektir.

Siyasi Hareketimizin yetkili organlarının ve nihayetinde siyasi hareketimizin lideri, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın belirleyeceği her bir adayımızın, liderimizin her birimize birer emaneti oldukları bilinciyle, emanetlerimize kendimiz aday olmuşçasına sahip çıkmak boynumuzun borcu olacaktır. 

Adaylar açıklandıktan sonra ortaya konulacak aksi bir tavır davaya ve lidere olan sadakatimizi sorgulatır, samimiyetimizin gerçekçi olmadığını ifade eder. 

Ben şahsen aday adayı kardeşlerimin, aday adaylarımıza gönül veren hemşehrilerimizin, tüm teşkilat mensuplarımızın liderimize ve siyasi hareketimize sahip çıkacaklarına inanıyorum. 

Türkiye Yüzyılında ülkemizi aydınlık yarınlara daha güçlü taşımanın teminatı teşkilat mensuplarımızdır, Ak Partimizdir, aziz milletimizdir.  

Ülkemize ve coğrafyamıza yönelik her türlü tehdidin bertaraf edilmesinin birlik ve beraberliğimizle mümkün olduğunu unutmadan, ülkemize, davamıza ve liderimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 

Belirlenen adaylarımız kim olursa olsun, her bir adayımız liderimizin bizlere emanetidir ve emanetlerimizin başarısı için durmadan, duraksamadan çalışacak ve yeni zaferlere tüm dava ve yol arkadaşlarımızla beraber, hemşehrilerimizle beraber imza atacağız. 

Bu bilinçle

Durmak Yok Yola Devam”

Açıkkapı’nın baştan aşağı samimiyet, dava bilinci ve Erdoğan sevdası kokan açıklaması böyle.

Her bir belediye başkan aday adayını emanet görüyor ve buna tüm teşkilatların sahip çıkması gerektiğini dile getiriyor. Ve sadece biri aday olacağı için aday olamayacak isimlerin de bu bilinçle hareket etmesi gerektiğine vurgu yapıyor.

Ve Ejder Açıkkapı, yine kritik bir zamanda yine büyüklüğünü ve teşkilatçılığını konuşturarak bir ağabey müşfikliği ile tüm teşkilat mensuplarını ve gönüldaşları uyarıyor.

Bizler de zamanlaması ve mesajları mükemmel olan bu açıklamasından dolayı Açıkkapı’yı takdir ediyoruz.