90+7'de hayat öpücüğü!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, sezonun ikinci yarısına evinde oynadığı Amasyaspor FK maçıyla başladı

90+7'de hayat öpücüğü!

TFF 3. Lig 2. Grup’un 16. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, Amasyaspor FK’yı konuk etti. Tribünlerin büyük oranda dolduğu maçı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan tribünden takip etti. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarım saatlik dilimi sonrası oyuna ağırlığını koyan Bordo-Beyazlı ekibimiz, rakip yarı sahada daha etkili olmasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı ve devreye golsüz eşitlikle girildi.
Maçın ikinci yarısında temsilcimiz gol için rakip yarı sahada baskısını arttırsa da 59’da şok bir gol yedi. Ceza sahası sol çaprazında kaleci Hakan’ın ayağının kaymasıyla topu topukla filelere gönderen Miraç Furkan takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını iyice arttıran temsilcimiz 72.  dakikada eşitliği sağladı. Bahattin’in düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu Beykan, panenkayla ağlara gönderdi ve skora denge getirdi. Golden sonra temsilcimiz oyunu rakip yarı sahaya iyice yığdı. 90+7. Dakikada kullanılan köşe vuruşuna ceza sahası içinde iyi yükselen ve kafayı vuran Bahattin Köse, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 102. Dakikada sona eren maçta başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz seoznun ikinci yarısına altın değerinde bir 3 puanla başladı.
Puanını 25 yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz gelecek hafta deplasmanda Pazarspor’la karşı karşıya gelecek.
Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Burak Doğru, Abdullah Polat, Ahmet Fındık
3Gen Holding Elazığspor: Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Hasan Ekici (Burhan dk. 46), Çağrı Yağız Yasak, Berşan Yavuzay, Metin Peker, Fatih Kıran (Mesut dk.53), Yağızcan Erdem, Mikail Koçak, Beykan Şimşek, Murat Torun (Bahattin dk. 53
Amasyaspor FK: Hacı Ramazan Özkanlı, Onur Şirin, Can Morgül, Burak Temir (Talha dk. 65), Muzaffer Doğan (Batuhan dk. 82), Ahmet Buğrahan Tuncay, Furkan Yıldırım, Sefa Tunç (Yusuf dk. 86), Fatih Çıplak, Muhammed Fatih Kunat, Miraç Furkan Türközü (Hakan dk. 82)
Goller: Beykan (dk. 72-pen.), Bahattin (90+7) (Elazığspor), Miraç Furkan (dk. 59) (Amasyaspor)
Sarı Kart: Çağrı Yağız, Mikail, Beykan, Yağızcan (Elazığspor), Fatih Çiplak, Can, Sefa, Ahmet Buğrahan (Amasyaspor)

90+7'de hayat öpücüğü!
90+7'de hayat öpücüğü!
90+7'de hayat öpücüğü!
90+7'de hayat öpücüğü!
90+7'de hayat öpücüğü!