'3 puan silinmeseydi tablo farklı olurdu'

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 14. Haftası'nda oynayacağı Karacabey Bld. maçı hazırlıklarına devam ediyor

'3 puan silinmeseydi tablo farklı olurdu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 14. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Çarşamba günü oynanacak olan zorlu maç öncesi temsilcimizde önemli eksikler bulunuyor. Takımın son durumuna ilişkin bilgiler aldığımız Teknik Direktör Orhan Kaynak, her ne pahasına olursa olsun sahaya 3 puan için çıkacaklarını ve futbolcularına inandığını söyledi.

“İZZET’İ BODRUMSPOR MAÇINA YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

İzzet Topatar, Kadir Bekmezci ve Fırat Sefa Öncü’nün sakatlıkları, Murat Ceylan’ın ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini belirten Kaynak, “Antrenmanlarımızı kendi tesislerimizde devam ettiriyoruz. İzzet Topatar, Kadir Bekmezci ve Fırat Sefa Öncü’nün sakatlıkları, Murat Ceylan’ın ise kart cezası var. İzzet’i Bodrumspor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Eksik futbolcularımızın yokluğunu tabiki hissediyoruz ama yerlerine oynayan oyuncularımız da ellerinden geleni yapıyor. Karacabey Belediyespor da ligin yeni ve iyi takımlarından biri. Bu ligde 2 maç üst üste aldığın zaman otomatik olarak üst sıralara tırmanıyorsun. Biz de bu bilinçle kazanmak için sahada olacağız. İlk yarının bitimine kadar gelebildiğimiz en iyi noktaya gelmek istiyoruz” dedi.

“-3 DEMORALİZE ETTİ”

Takımın 3 puanının silinmesinin futbolcuları demoralize ettiğine dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Şu an puanımız 10. 3 puanımız silinmese herşey çok farklı olabilirdi. 3 puanının silinmesi futbolcularımızı da demoralize etti. Artık yapacak bir şey yok. Buna takılıp kalamayız. İnşallah alacağımız puanlarla bu eksikliği gidermenin gayretinde olacağız. Tüm futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum” şeklinde konuştu.