3 puan ilaç olur!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, yarın erteleme maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek

3 puan ilaç olur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 13. Haftası’nda oynanması gereken ancak ev sahibi ekipteki Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen Sakaryaspor – Tetiş Yapı Elazığspor maçı yarın oynanacak. Zorlu maçın son çalışmasını dün bu kentte gerçekleştiren ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini bekleyen Bordo-Beyazlı ekibimizde önemli eksikler var.

5 İSİM FORMA GİYEMEYECEK

Tatangalar’a konuk olacak olan temsilcimizde tam 5 isim sakatlığı nedeniyle Sakarya’ya götürülmedi. Sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci, Ömer Yıldız, Fırat Sefa Öncü ve Muhammed İldiz’e son olarak Salih Polatdemir de eklendi. Haftaiçi yapılan antrenmanda sakatlanan Salih’in en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamaya göre maçta İstanbul Bölgesi hakemleri düdük çalacak. Mehmet Türkmen’ın orta hakem olarak görev yapacağı müsabakada Salim Şanlıer ile Şafak Nalbantoğlu bayrak sallayacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise geçtiğimiz hafta Elazığ Karakoçan – Gölcükspor maçında orta hakem olarak düdük çalan Sercan Yılmaz.

MUHTEMEL ONBİR

Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın Sakaryaspor maçında; Ali Karataş, Tufan, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hebat, Kadir Taşoğlu, M. Umut Akbulut, Murat Ceylan, Cengizhan, İzzet ve Yusuf Ensar onbirine şans vermesi bekleniyor. 19 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak olan müsabakaya Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.