23 Elazığ FK, Play-Off oynayabilir!

23 Elazığ FK'nın grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Alanya Kestelspor'un bir maçı daha ertelendi. Geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralı futbolcuları bulunan Akdeniz ekibinin sezona devam etmesi zor gibi görünüyor

23 Elazığ FK, Play-Off oynayabilir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk adaylarından Armoni Alanya Kestelspor, YDÇ Ofspor’la deplasmanda oynadığı maç sonrası Alanya’ya dönerken ağır bir trafik kazası geçirdi ve 2’si ağır olmak üzere 15 futbolcusu yaralandı. 24. Haftada oynaması gereken AH Iğdır FK maçının ardından Akdeniz ekibinin Orduspor 1967’yle deplasmanda oynaması gereken maç da ertelendi.

TFF’DEN ERTELEME KARARI
TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan erteleme açıklamasında; Fikstür gereği 26.03.2023 Pazar günü saat 14.00'te Yeni Ordu Stadyumu'nda oynanacak olan Orduspor 1967 A.Ş. - Armoni Alanya Kestelspor TFF 3. Lig 2. Grup müsabakası, Armoni Alanya Kestelspor Kulübü takım otobüsünün geçirmiş olduğu kaza nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.


LİGE DEVAM EDEMEYEBİLİRLER
Futbolcularının durumlarının iyi olmadığını TFF 3. Lig 2. Grup takımlarına bildiren A. Alanya Kestelspor, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan direkt şampiyon ilan edilmelerini talep ediyor. Hakimiyet Gazetesi’nin ulaştığı bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı kabul etmesi halinde TFF 3. Lig 2. Grup’ta 3 takım toplamda TFF 2. Lig’e yükseltilecek.


23 ELAZIĞ, PLAY-OFF HESAPLARINA BAŞLADI
Olası bu ihtimal durumunda 26 puanla 11. durumda bulunan 23 Elazığ FK’nın play-off hattıyla arasında sadece 5 puanlık fark kalıyor. 7. Sırada bulunan ve 31 puanı bulunan Gümüşhane Sportif Faaliyetler’i yakalaması gereken temsilcimiz, gözünü Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karara çevirdi. Son olarak Turgutluspor’u 2-0 yenerek moral bulan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 25. Haftada deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.