'2019 YILI, YENİLİKLERİN YILI OLMAYA DEVAM EDECEK'

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, 2017 ve 2018 yılında belediyecilik hizmetlerinde güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

'2019 YILI, YENİLİKLERİN YILI OLMAYA DEVAM EDECEK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018 yılını geride bırakarak yeni bir yıla 2019'a adım atıyoruz diyen başkan Ayaz, Yeni yılın yeni umutlar ve taze bir başlangıç demek olduğunu söyledi. Ayaz, Ülkemizin her bir ferdi için sağlık, esenlik, huzur ve başarı dolu bir yeni yıl temennisinde de bulundu.

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Ayaz mesajında şunları söyledi: “2018 yılında yaşanabilir bir Yazıkonak için gece gündüz demeden çalıştık. Ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Yazıkonak’ın geleceğine yatırım yapıyoruz.

2018 yılında, ülkemize yönelik ekonomik sindirme-sömürme politikaları yürütenlere karşı, hükümetimiz ve halkımız ile gerekli cevabı en iyi şekilde verdik. Dünya lideri olarak kendini kanıtlayan gururumuz ve örnek profil aldığımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu sömürülere ‘’Dur’’ deyip, halkımız ile birlikte enflasyonla topyekün mücadele ettik, mücadele etmeye devam edeceğiz. Sadece Ülkemiz üzerinde oynan oyunlara değil, insanlık suçunun işlendiği her noktada kayıtsız kalmayıp, gereğinin yapılması için başta Reis-i Cumhurumuz olmak kaydı ile tüm dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik dersi verildi. Bunun yanı sıra Ülkemizde, devasa yatırımlar ve yenilikler yaşandı. Bizlerde bu çağın neferleri olarak üzerimize düşen yenilikleri Beldemizde yaşatmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

2018 yılında, birçok zorluk ve sıkıntıları geride bıraktığımız gibi, birçok yeniliğinde yaşatıldığı projelerin gün yüzüne çıktığı bir yıl olarak 2018’i geride bıraktık. Büyük ümitlerle yeni projelerin gün yüzene çıkacağı, halkımıza hizmette daha refah-ferah ortamların sunulacağı yeni bir yıla, Salı günü girmiş olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının, hiç kimsenin kimseyi ezmediği, sömürmediği, hor görmediği, barış ve kardeşliğin hâkim olduğu, bir dünya dileğiyle halkımıza ve tüm insanlık âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yeni yılın tüm insanlığa, Ülkemize, Elazığlılara ve Yazıkonaklılara huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”