2.600 kişilik spor salonu yükseliyor

Elazığ Yeni Şehir Stadyumu yanında inşası süren 2.600 kişi kapasiteli spor salonunda çalışmalar aralıksız devam ediyor

2.600 kişilik spor salonu yükseliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


17 Eylül 2019 tarihinde yıkımına başlanan Elazığ Atatürk Stadyumu yerleşkesine inşa edilen 2.600 seyirci kapasiteli spor salonunda artık son aşamaya girildi.
6.000 m² oturum alanına inşa edilen 2.600 kişilik spor salonunda 3 adet antrenman salonu, 600 m²  cep salonu, 110 araçlık kapalı otopark ve idari ofisler bulunacak. 2.600 kişilik seyirci kapasitesiyle inşasında son aşamaya girilen spor salonu yerel ve ulusal müsabakalara ev sahipliği yapabilecek. %70’i tamamlanan spor salonunun önümüzdeki iki ay içerisinde tamamlanması ve yeni şehir stadyumunun tamamlanması ile yüklenici firma tarafından tesliminin gerçekleşmesi bekleniyor.

“ŞEHRİMİZ GÖZDE BİR SPOR MERKEZİ OLACAK”
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Aradan geçen süre zarfında hem deprem, hem de pandemi süreci yavaşlatmış gibi dursa da çalışmalar aralıksız sürüyor. Gidişattan memnunuz, bir an önce taşınmayı hedefliyoruz. Şehrimizin gözde bir spor merkezi olmasını hedefliyoruz. Alışılmışın dışında sadece futbol müsabakaları için değil, faaliyetlerini yürüttüğümüz bir çok branştan müsabakalarında olacağı ve bunları tek çatı altında topladığımız bir kompleks inşa ediyoruz” dedi.