13. Yılında Haber Ayrıntı

İlimizin köklü bir basın tarihine sahip olduğunu ve geçmişten günümüze çok sayıda gazete ve dergi yanında saygın televizyon kanallarına sahibiz.

13. Yılında Haber Ayrıntı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bunlardan biri de 13 yıldan beri yayın hayatında olan ve şehrimiz gündemine yönelik yayınlarıyla oldukça önemli bir yere sahip olan Haber Ayrıntı Gazetesi.

Başlangıçta Elazığ Star Gazetesi olarak 13 yıl önce yayın hayatına başlayan gazete, zaman içerisinde Haber Ayrıntı ismiyle basılmaya başlandı. Yaklaşık altı ay önce de ilimizin en ilk ve köklü haber sitesi olan haberayrıntı.com haber sitesini de bünyesine katan gazete, şehrin en çok okunan ve ilgiyle takip edilen gazete olmayı başardı.

Klasik haber bültenlerinden öte manşetten gündeme taşıdığı konularla  ilimizde gündem oluşturan ve halkın sesi ve vicdanı olan Haber Ayrıntı Gazetesi’nin imtiyaz sahibi ve köşe yazarı Serkan Gürtürk’ün aylık bir dergi ile medya ailesini güçlendireceğine dair atılımını da takdirle karşılıyor ve Hakimiyet Gazetesi olarak refikimiz Haber Ayrıntı ailesine ve çalışanlarına başarılarla dolu nice 13. yıllara diyoruz.