10 Ocak'ta Buluşuyoruz

Gazetecilik mesleğinin zorlukları kadar güzellikleri de var. Öncelikle halk için çalışıyorsunuz. Halkın huzuru ve mutluluğu için çalışıyorsunuz. Ve bu mesleğin sizlere yüklediği sorumlulukla halka hizmet ulaştırması gereken kurumları takip ediyor, güzellikleri gündeme taşıyor, eksik ve yanlışları dile getiriyorsunuz.

10 Ocak'ta Buluşuyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bunu yaparken de tek düşünceniz ve amacınız, halkın hayatını kolaylaştırmak ve huzur içinde yaşamasını sağlamak. Bu önemli misyonu yerine getirirken, sesini yetkililere ulaştırmakta zorluk çekenlerin sesi oluyorsunuz. Mağdurların tercümanı, sıkıntı çekenlerin sözcüsü oluyorsunuz.

Bu ulvi görevi yaparken, zaman zaman haksızlıklara gereksiz sataşmalara ve hatta yargısız infazlara muhatap oluyorsunuz. Ama günün sonunda haklı çıkmanın huzur ve mutluluğu,  tüm olumsuzlukları unutturmaya yetiyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilimizde pandemi döneminde ara verilen programlara yeniden başlandı. 

İlimizin köklü ve saygın gazeteciler cemiyeti olan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti, çalışan gazetecilerimize yönelik aynı gün akşam saatlerinde Akgün Otel’de özel bir program düzenliyor.

Meslek büyüklerimiz yanında, geçmişten bugüne Türkiye’nin siyasal, ekonomik ve stratejik konuma vakıf duayen gazeteci konuğunun  söyleşisini dinleme imkânı bulacağımız bu özel etkinliklerde, uzun süreden beri görüşemediğimiz meslektaşlarımızla buluşma fırsatını da yakalamış olacağız.

Mesleğin getirdiği yoğun tempo ve koşuşturma içerisinde birbirimizi ihmal ettiğimiz ve sadece telefonla görüştüğümüz gerçeğini bilen Başkan  Nafiz Koca’nın bunu az da olsa telafi etmek ve camiamızı bir araya getirmek amacıyla düzenlediği bu toplantıya katılmak  bizler için de bir onur vesilesi olacak. Peşinen teşekkürler…