ZİVER'DEN BÜYÜK ATAK

İlimizin köklü inşaat ve taahhüt firması olan Ziver İnşaat,  bugün TOKİ tarafından yapılan Elazığ-Abdullahpaşa 2. Etap 977 adet konut ile 100 Dükkan inşaatları ile Alt yapı ve Çevre düzenleme yapım işini ihalesini kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

ZİVER'DEN BÜYÜK ATAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizden doğan ve ülkemizin birçok şehrinde otoyol, baraj, tünel, hastane, okul ve diğer alanlarda önemeli projeleri hayata geçiren ve Türkiye’nin  saygın firmaları arasında yer alan Ziver İnşaat, 24 ocak depreminin ardından yeniden inşa edilecek Elazığ’da da önemli bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ tarafından ihale edilen Abdullahpaşa mahallesinde 3+1  977 Daire, 2+1 9 Daire ve  100 Dükkandan oluşan 46 blok olarak inşa edilecek projeye en uygun teklifi vererek yapım ihalesini kazandı.

Deprem sürecinden TOKİ tarafından yapılan ihalelerin ilimiz firmalarına verilmesinin şehrimiz ekonomisi ve istihdamına önemli oranda katkı sağlayacağını sıklıkla dile getiren Hakimiyet Gazetesi’nin haberlerinin karşılık bularak Tetiş ve MFK, Çetin İnşaat   firmasından sonra Ziver İnşaat tarafından ihale alınması şehir esnafları ve inşaat sektöründe çalışan vatandaşları memnun etti.

TOKİ’nin bundan sonra yapacağı ihalelerde de Elazığ firmalarına ayrıcalık ve öncelik verilmesinin şehrimizin yaralarının bir an önce sarılmasına büyük katkı sağlayacağını belirten vatandalar, deprem ve ardından yaşanan pandemi süreci ile işsizlik ve yokluk çeken hemşerilerimiz için bu ihalelerin yerli firmalarımızda kalmasının çok hayati bir mesele olduğuna ifade ediyorlar.

Hâkimiyet Gazetesi olarak Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’yi tebrik ediyor, kazandıkları bu önemli  ihale ile Elazığ’a örnek bir proje kazandıracaklarına inanıyoruz.