Yüzlerine bakan yok!

Yeni sezon öncesi Elazığspor'un teklifte bulunduğu ancak yapılan teklifleri kabul etmeyen Muhammed İldiz, Ahmet Sabri Fener ile Abdulkadir Kayalı'ya hiçbir takımdan teklif gitmiyor

Yüzlerine bakan yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’e veda eden Birevim Elazığspor’da şüphesiz düşmedeki en büyük paylardan biri de yapılan transferlerin kalitesizliğiydi. Ligin tamamlanmasının ardından yabancı futbolcuların bir çoğu kulüpsüz kalırken, yerli futbolculardan ise anlaşmaya varılan futbolcular 2. lig kadrosunda kendine yer bulurken, yapılan teklifleri kabul etmeyen isimler ise boşta kaldı.

Sezon devam ederken Elazığspor’un yollarını ayırdığı kaleci Ahmet Sabri Fener hiçbir takımdan teklif almazken, yeni sezona Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin düzenlediği kampta hazırlandı. Herhangi bir takımdan teklif almayan tecrübeli eldiven, halen daha boşta. Yine transferiyle hayal kırıklığı oluşturan bir diğer isim Muhammed İldiz de boşta. Sezon içinde yaşadığı sorunlardan dolayı Elazığspor’un verim alamadığı tecrübeli oyuncunun profesyonel futbolculuk kariyerini noktalayacağı konuşuluyor.

Elazığspor’un 2. lig kadrosu için teklif yaptığı ancak ret yanıtı aldığı Abdulkadir Kayalı da yeni sezon öncesi boş durumda. Bu futbolcuların akibeti 1. transfer ve tescil dönemi tamamlanana kadar devam edecek.