İl Özel İdaresinde Mesai, Bayramlaşma ile Başladı

Kurban Bayramının ardından İl Özel İdaresinde ilk iş günü bayramlaşma programı ile başladı.

İl Özel İdaresinde Mesai, Bayramlaşma ile Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurum binasında yoğun katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programına İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Genel Sekreter Yardımcıları, Birim Müdürleri, İşçi ve Memur Sendikalarının temsilcileri ve çalışanlar katıldı.

Çalışanların bayramlarını kutlayan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Şiş, İl Özel İdaresinin işçisi, memuru ve bütün çalışanlarının bir aile bütünlüğü içerisinde birlik ve beraberlik çerçevesinde hizmet ettiğini belirterek bütün çalışma arkadaşlarının bayramlarını kutladığını belirtti.  

Bayramlaşma programında bir değerlendirme yapan İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet “Mübarek Kurban Bayramını geride bıraktık, Allah yaptığınız ibadetleri ve kurbanları kabul eylesin. İl Özel İdaresi ailesi olarak bugün de bir arada toplanmış bulunmaktayız. Bayramda ibadetlerimizi yerine getirdik, ailemiz ve dostlarımızla bayramlaştık.  Bugün de sizlerle birlikteyiz. Biz bir aileyiz, kurum olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Cemil Yatkın da programa katılan herkesin bayramını kutlayarak “Elazığ İl Özel İdaresi ailesi olarak biz Elazığ’ın her yerinde varız. Eğitim, tarım, sağlık, köylerin alt yapısı ve üstyapısı gibi her alanda, her sektörde çalışmaya devam ediyoruz. En büyük kaynağımız, zenginliğimiz, insan kaynağımızın güçlü olmasıdır. İlimize değer katacak her alanda varız ve çalışıyoruz, bir aile olma bilinci içinde görevimizi yapıyoruz. Personelimiz her alanda 24 saat esasına göre hizmet etmeye devam ediyorlar. Bazen karda kapanan bir köy yolundaki öğrenci servisinin yolunu açarak, bazen doğum yapacak bir kardeşimizin yolunu açıp hastaneye yetiştirmede biz varız, bizim arkadaşlarımız varlar. Bazen susuz bir köye su ulaştırırken, bazen bir istihdam projesine katkı sunarken bazen de bir yol açarken aldığımız dualar bizim en büyük kazancımızdır. Yaptığımız işten hem manevi olarak huzur buluyor hem de devletimize ve milletimize karşı olan görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Tekrardan hepinizin bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.