YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

YURT BAŞVURALARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? 2019 YURT BAŞVURULARI BAŞLADI MI? KYK SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ELAZIĞ ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARI NEREDE? ÖĞRENCİ YURT FİYATLARI NE KADAR OLDU? 2019 ÖĞRENCİ KIZ YURT FİYATLARI AÇIKLANDI MI? ERKEK ÖĞRENCİ YURT FİYATLARI BELLİ OLDU MU?

YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler tercih yapma aşamasına geçti. Tercihlerden sonraki aşamada ise üniversiteye yerleşen öğrencilerin yurt başvurusunda bulunması. Her üniversitenin kayıt tarihi farklı olduğu için, yurt başvuruları da üniversite kayıtlarına paralel olarak yapılıyor. Yurt başvuruları genellikle form doldurma işlemi ile internet üzerinden ardından ise şahsen yapılıyor. Elazığ Fırat Üniversitesi’ne kayıt yaptıracak olan öğrenciler için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu dışında özel olarak yurt kaydı yapmak isteyen öğrenciler için Elazığ merkezinde bulunan kız ve erkek öğrenci yurtlarını listeledik. 

Fırat Üniversitesi’ni tercih edecek olan adaylar için başvurabilecekleri Elazığ merkezde yer alan öğrenci yurtları sıralaması şu şekilde:

Bilgin Erkek Öğrenci Yurdu

Ece Gül Kız Öğrenci Yurdu

Çelikkol Kız Öğrenci Yurdu

Hatice Aytemur Kız Öğrenci Yurdu

İlbey Erkek Yurdu

Çayda Çıra Kız Yurdu

Harput Öğrenci Yurdu

Işık Çiftçi Erkek Öğrenci Yurdu

Evimiz Kız Öğrenci Yurdu

Bilim Erkek Öğrenci Yurdu

Elazığ Altınyunus Kız Öğrenci Yurdu

Bahar Kız Öğrenci Yurdu

Özel Safran Kız Öğrenci Yurdu

Elazığ Özel Huzur Kız Yurdu

Elazığ Hilal Kız öğrenci Pansiyonu

Elazığ Özel Bahçelievler Kız Yurdu

Elazığ Özel Tan Kız Yurdu

Şekerci Kız Öğrenci Pansiyonu

Özel Türk Kız Öğrenci Apartları

TÜGVA Elazığ

Yurt başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, kayıt yaptırmak istediği yurdun web sitesinden ya da iletişim numarasından arayarak detaylı bilgiye ulaşabilir.