Yümlü: 'Günü geçiren bir Elazığspor olmayacak!'

Elazığspor Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü ayağının tozuyla Hakimiyet Gazetesi'nin sorularını cevaplandırdı

Yümlü: 'Günü geçiren bir Elazığspor olmayacak!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Mehmet Parlakyıldız’ın istifa etmesinin ardından yönetimde kalan isimlerin Olağanüstü Genel Kurul’a götüreceği Tetiş Yapı Elazığspor’da sürpriz bir başkan adayı çıktı. 2014 yılında da Elazığspor Başkanlığı’na aday olan ve İstanbul’da ikamet eden Elazığlı iş adamı Hacı Murat Yümlü, TY Elazığspor’un içinde bulunduğu kaostan çıkarmak için başkanlığa talip olduğu ifade etti.

Elazığ’a gelir gelmez Hakimiyet Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Kabukçu’ya açıklamalarda bulunan Yümlü göreve talip olduğunu belirterek, seçilmesi durumunda A Milli takım forması giymiş bir ismi Teknik Direktörlük görevine getireceğini söyledi. Başkan Adayı Yümlü’nün, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile görüşmesinden önce yaptığı değerlendirmeler şöyle;

Bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu aydınlatacaklarını söyleyen Yümlü, “185 Bin TL gibi bir ödeme gerçekleşmesi gerekiyor. Bu konudan da bilgim var ve Belediye Başkanımız ile yapacağımız görüşmenin ardından bu ödemeyi gerçekleştireceğiz. Tek kalemde bu ödeme yapılacak. Sıkıntıları biliyoruz ve bu sıkıntılara çözüm bulmak için buradayız” dedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ UYGULAYACAĞIZ”

“Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile borç durumunu görüşeceklerini kaydeden Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü, “Bu borcun neresinde biz, neresinde belediye olacak onu görüşüp konuşacağız ve daha sonra sizleri daha iyi bir şekilde aydınlatacağız. Bu yükün %4o’ını aşmak için göreve talip olduk. Bu süreçte belediyenin sorumlulukları var. Belediyenin sorumluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Biz verdiğimiz sözlerin hepsini uygulayacağız. Biz günü geçiren bir Elazığspor değil. Elazığspor’a kalıcı, faydalı projelerle geliyoruz” şeklinde konuştu.

“HOCAMIZ MİLLİ TAKIMDA OYNAMIŞ BİRİSİ”

Göreve gelmeleri durumunda teknik direktörlerinin de hazır olduğunu dile getiren Yümlü, “Aklımızda belirlediğimiz hocamızla görüştük. Başkanlığa seçilirsek kendisi de bugün Elazığ’da olur. Hocamız çok değerli bir insan. Büyük takımlarda oynamış, Milli takımda oynamış birisi. İsmini açıklamıyorum şu an. Hocam benim değerli bir dostum. Göreve geldiğimiz takdirde hemen Elazığ’da olacak. Ondan sonraki süreci birlikte takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“FAYDALI OLACAK FUTBOLCULARLA TEKRAR KONUŞACAĞIZ”

Sözleşmelerini feshedip giden futbolcular hakkında ise Yümlü, “Bize faydalı olacağını düşündüğümüz isimlerle tekrar oturup konuşacağız. Bize külfet çıkaracak olan, faydalı olmayacağını düşündüklerimizle de yollarımızı ayıracağız” diye konuştu.