Erol KARA

ALLAHIN GAZABI ÜZERİNE OLSUN KOVBOY TRUMP

Erol KARA

Katil ABD’ye ait savaş gemileri Süveyş kanalını geçti. Uçak gemisi USSA Braham Lincoln’ü Basra körfezine gönderen ABD, Ortadoğu’ya Patriot füze sistemleri konuşlandırıp Katar da ki hava üssü ne bombardıman uçakları takviye etti.

ABD niçin hazırlık yapıyor.

Kim için yapıyor?

Bu hazırlığı.

Tabi ki, İran ve Türkiye ye karşı yapıyor.

Unutmamak gerekir ki Türkiye Bölgesel bir güçtür. Gönül coğrafyasında bir karşılığı var. Eğer uzanan bir el olursa bunu mutlaka fark edeceklerdir.

Ortadoğu uzmanları, yerli ve yabancı gazetecilerin yaptıkları yorumları incelediğimde ABD, Yeni Yüzyıl projesi ile Ortadoğu’yu yeniden dizayn etmeye çalışırken, nihai hedefi İran ve Türkiye.

Çünkü İsrail ‘in hedeflerine hizmet etmekten çekinmeyen Katil ABD’nin Müslüman gönüllüleri de var, mesela PKK, DAEŞ, BAE, Mısır, Libya ve Suudi Arabistan gibi ülkeler veya örgütler.

Hal böyle iken, eğer ABD İran’a vurmaya kalkarsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Birçok ülkenin rejimi, sınırı, hükümeti değişebilir.

Alçak ve Katil ABD, Büyük Ortadoğu Projesine Suudileri ve Mısır’ı alarak Ortadoğu yu ele geçirmek için plan yapıyor.

Bakınız ABD’nin Yeni Yüzyıl projesi ile başlayan ilk olarak İran’dan başlayacak olan bu savaş eğer İsrail’in dediği gibi biterse, Çin, Rusya ve bazı Avrupa ülkeleri de bu işten çok zarar görür.

Kendisini Dünya’nın jandarması olarak gören Katil ABD’nin yüzünden Dünya düne göre daha güvensiz olacak, yer yüzünün en değerli mahluku olan insan daha çok zarar görecek.

Dünyada ki en kanlı projeleri hayata geçirerek, gittiği her yere demokrasi getireceğini söyleyip kan ve gözyaşı bırakan katil ABD’ye Allah gazabını versin.

ABD’nin yüzünden Dünya üzgün ve kriz içinde.

Bir tek kelimesi bile taşların yerinden oynamasına sebep olabiliyor.

ABD Bu saatten sonra Ortadoğu da yapılacak her hangi bir eylemin sebebini İran olarak gösterecek. Sudan sebeplerle İran’a vurmak için kendi yaptığı eylemlere İran yaptı süsü vererek, İran ile ilgili hamlelerini haklı olarak göstermenin çabalarını sürdürecek.

Şimdi bütün Müslümanlar, “inni küntü minezzalimiyn” demeli ve “biz nerede yanlış yaptık” sorusunu sormalı.

Müslüman nın feraseti” bunu gerektirir. 

Değil mi?

Ama hani nerede...

Somali de Nijerya da, Sudan ‘da binlerce Müslüman açlıktan ölürken, Müslüman görünümlü Suudi Arabistan elini bile kaldırmıyor.

Bir bakın Suudi Arabistan’a, bir bakın BAE ve Mısır’a kime hizmet ediyor. Onlar zannediyor ki, bizlere sıçrayan bu ateş onların ocağına düşmeyecek.

Unutmamak gerekir ki, zalimin yanında iş tutan da zalimdir. Kendilerine helal kıldıklarını Türkiye ye ve Müslümanlara haram kılanlar elbet bunun hesabını verecek.

Siyonistlerin uşağı Kovboy Trump Dünyanın öbür tarafından gelip Ortadoğu da plan yapmaya kalksa da bu iş öyle kolay olmayacak.

Bu haç ile Hilalin savaşında zafer inanan Müslümanların olacaktır.

Unutmamak gerekir ki, iyilerin gözle görülmeyen orduları vardır.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları