YANLIŞ, BULUT'TAN DÖNDÜ

YANLIŞ, BULUT'TAN DÖNDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bosna –Hersek Bulvarı üzerinde Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne ait yaklaşık 10 dönümlük arsanın Özelleştirme İdaresi tarafından satışının yapılması amacıyla Resmi Gazete’de ilanının yayınlanmasının ardından şehrin dinamiklerinden tepkiler yükselmiş ve mahalle muhtarı ve halkı arsanın belediyeye devredilmesi yönünde siyasilerden çalışma yapmalarını istemişti.

Bu konuda en doğru ve yalın açıklama da her zamanki gibi Ak Parti Milletvekili Metin Bulut’tan geldi.

Bulut, söz konusu arazinin arsa takası karşılığında Elâzığ Belediyesine devri ile ilgili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte defalarca Ulaştırma Bakanı ve Genel Müdürle görüştüklerini, arsanın belediyeye devri konusunda hiçbir sıkıntı gözükmediğini ancak yeni atanan bir bürokratın bu görüşmelerden habersiz olması, konuyu ilgililere  sormadan satışa sevk etmesi sonucu bu durumun yaşandığını ifade etti.

Bulut, ayrıca  arsanın daha önce Bakanla yaptıkları görüşmeler çerçevesinde arsa takası karşılığında Elazığ Belediyesine devrinin yapılacağı müjdesini vermesi şehirde bir rahatlama yaşattı.

Şehrin sorunlarına duyarsız kalmayarak duruma anında müdahale eden Metin Bulut, bir kez daha partide ve hükümetteki ağırlığını şehrimiz lehine hissettirmesi memnuniyetle karşılandı.

Bundan sonra olacakları da bu yol kazasının yaşanmasına sebep olan yeni Karayolları Genel Müdürlüğündeki bürokrat düşünsün. Arsanın Resmi Gazete ’de satış ilanını veren bürokrat bakalım yaptığı hatayı  temizleyebilecek mi? Satış için gösterdiği maharetini bakalım iptal konusunda da gösterebilecek mi?