Herkesi kendine hayran bırakıyor!

Elazığsporlu taraftarların sevgilisi haline gelen İzzet Topatar, Hakimiyet Gazetesi'ne samimi açıklamalarda bulundu

Herkesi kendine hayran bırakıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı günler geçiren ve transfer yasağı sonrası altyapı gençlerine şans veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un, şüphesiz en büyük kazanımı İzzet Topatar oldu. Geçtiğimiz sezon Orhan Kaynak’ın A takıma kazandırdığı 18 yaşındaki futbolcu, her geçen gün yıldızını parlatıyor. Hızı ve top tekniği ile şimdiden büyük takımların radarına girmeyi başaran İzzet, Elazığsporlu taraftarların da sevgilisi haline geldi.

Bu sezon sakatlık problemi de yaşamasına rağmen forma giydiği 7 lig, 1 Türkiye Kupası maçında rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösteren İzzet, gelecek hedefleri hakkında Hakimiyet Gazetesi’ne samimi açıklamalar yaptı.

Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya taraftarların kendisine olan ilgisine teşekkür ederek başlayan İzzet Topatar, “Takımımızı inşallah en kısa sürede ateş hattından çıkaracağız. Bu konumu hak etmiyoruz. Güzel günler en yakın zamanda gelecektir inşallah. Taraftarlarımızın da bana olan desteği beni çok mutlu ediyor. Gelecek için daha da umutlandırıyor dedi.

İDOLÜM CENGİZ ÜNDER

Bir gün süper ligde formayı hayal ettiğini dile getiren başarılı futbolcu, kendisine idol olarak ise Roma’da forma giyen Cengiz Ünder’i gördüğünü söyledi.