ÜÇ GÜNÜN ESRARI

ÜÇ GÜNÜN ESRARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatmıştı. Kampanyayı 7 aylık maaşını bağışlayarak açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti teşkilatlarını, belediye başkanlarını, bürokratları ve iş dünyasını kampanyaya katılmaya davet etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına yurt genelinde olduğu gibi Elazığ'da da bürokratlar, belediye başkanları, iş adamları ve siyasiler destek vermiş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 3 maaşını, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım 2 maaşını,  AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze öncülüğünde Parti İl teşkilatı da 125 Bin TL bağış yaptı.

Bu bağışların devam ettiği süre içerisinde ilimiz milletvekillerinin bağış miktarının ne kadar olacağı kamuoyunca merak edilmişti.

Milletvekillerimiz üç gün düşündükten sonra ortak bir karar alarak bir maaşlarını kampanya çerçevesinde bağışlama kararı aldıklarını kamuoyuna duyurdular.

Allah kabul etsin herkesin bağışını.  Herkes gönlünden kopanı verir. Ancak kamuoyu şu sorunun cevabını da merak etmiyor değil: Madem bir maaşınızı bağışlayacaktınız neden üç gün beklediniz. Ve madem üç gün düşünüp taşındınız neden bir maaş yerine daha çok maaşınızı bağışlamadınız?

Hani dememiz o ki, üç günün sonunda konsey toplantısından bir maaş çıkmamalıydı. Ya da bir maaş çıkacaktıysa neden üç gün beklenildi?