U-19'da şampiyon Yolspor

Elazığ Amatör Küme U-19 Futbol Ligi'nde şampiyonluğa GMH Hankendi'yi mağlup eden Yolspor ulaştı

U-19'da şampiyon Yolspor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

2017-2018 Futbol Sezonu’nda Elazığ YolSpor U-19 futbol takımı rakibi Grup Merkez Hasar Hankendispor’u 2-1 mağlup ederek Elazığ şampiyonu oldu. 

23 takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynanan U-19 liginin son müsabakasında rakibi Grup Merkez Hasar Hankendispor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Yolspor, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Elazığ Yolspor takımı şampiyonluk kupasını Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 

Sosyal Faaliyetler Sekreteri Turgut Kılınç‘ın elinden aldı.

Yapılan kupa törenine TFF Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Sosyal Faaliyetler Sekreterimiz Turgut KILINÇ ile çok sayıda yönetici ve taraftarlar katıldı.

Kupa töreninde bir konuşma yapan TFF Elazığ İl Temsilcisi Mustafa Gür yapmış olduğu açıklamada; “Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuolarak gençlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. U-19 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Elazığ Yolspor takımını tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonası’nda İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden güzel haberler ile döneceklerinden şüphemiz yoktur. Bu kategoriye katılan diğer takımlarımızı da kutluyor ve 2017-2018 Futbol Sezonunda U-19 ligi kategorisinde şampiyon olan Elazığ Yolspor takımını tebrik ediyor, emeği geçen yönetici ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.