Türkiye kariyerine Elazığspor'da başlamıştı!

Geçtiğimiz sezon Denizlispor'la şampiyonluk sevinci yaşayan Lanre Kehinde'ye, Spor Toto 1. Lig ekibi Adana Demirspor talip oldu

Türkiye kariyerine Elazığspor'da başlamıştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Gelecek sezon Süper Lig yolunda iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, Pote'nin yerine aradığı golcüyü Denizlispor’da buldu. Denizli Gazetesi’nin iddiasına göre Mavi şimşekler, Horoz’dan 25 yaşındaki golcü oyuncuyu alabilmek için harekete geçti.

Denizlispor’un Nijeryalı golcüsü Lanre Kehinde’ye 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor kancayı taktı. Teknik Direktör Ümit Özat’ın golcü oyuncu için olumlu rapor sunduğu ve Başkan Murat Sancak’ın Denizlispor yönetimiyle temasa geçeceği öğrenildi.

 

15 MAÇTA 10 GOL ATTI

Denizlispor’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kehinde; Türkiye kariyerine 2017’de Elazığspor’da başlamıştı. Burada 16 maçta 8 gol atan 1,94’lük dev golcü ardından Ankaragücü’ne transfer olmuştu. Başkent ekibinde daha çok kenardan oyuna dahil olmuş ve 36 maçta 9 gol atma başarısı göstermişti.

Ankaragücü’nde Süper Lige çıkma başarısı gösteren Kehinde, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Denizlispor’a gelmiş ve 15 maçta 10 gol atarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.