Tom'suz Gakgoş'un tadı yok!

Elazığspor iki kez öne geçtiği maçta Samsunspor ile puanları paylaşmak zorunda kaldı

Tom'suz Gakgoş'un tadı yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 9. Haftası’nda Elazığspor, Samsunspor’u konuk etti. Dün saat 15.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça temsilcimiz Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Erman, Onur, Alpaslan, Bjarnason, Tatos, Sarpong, Berk ve Mertan onbiriyle çıktı. Tom’un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta temsilcimiz üstünlük sayısı 26’da buldu. 26. dakikada sol kanattan Sarpong’un kullandığı köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son olarak Alpaslan dokundu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi.

34. dakikada ise Chibuike’nin sağ kanattan ortasına ön direkte Halil İbrahim ayakla dokundu ve topu ağlara göndererek skora denge getirdi. 1-1

44. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Alpaslan, müthiş bir röveşata ile fileleri sarstı ve temsilcimiz bir kez daha öne geçti.

Bu golün bir dakika sonrasında sol kanattan yapılan ortada topla buluşan Halil İbrahim düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve yeniden skora denge geldi.

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıdan gol sesi çıkmayınca müsabaka 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Puanını 15’e çıkaran temsilcimiz, haftaiçi Ziraat Türkiye Kupası 4.  Tur maçında Sivas Belediyespor’u ağırlayacak.

ONUR ve MEHMET CEZALI

Öte yandan hakem Kadir Sağlam tarafından Samsunspor maçında sarı kart gören Onur Güney ve Mehmet Yiğit cezalı duruma düştüler. Her iki futbolcuda 10. Haftada deplasmanda oynanacak olan Gazişehir G.Antep maçında sahada olamayacaklar.