TOLGA AĞAR FARKI

Siyasette yeni yüzler, sempatik ve doğal yüzler daha çok gönüllere giriyor ve takdir topluyor.  Bunun en somut örneği ise ilimiz milletvekili Tolga Ağar…

TOLGA AĞAR FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendisi Türk bürokrasisine ve Türk siyasetine damgasını vuran bir babanın evladı olmakla birlikte samimiyeti ve doğal tavırlarıyla halkın gönlünde taht kurmayı başarmış bir siyasetçi.

Siyasetçi kelimesi kendisini ifade etmeye yetmez. O aslında alabildiğince samimi alabildiğince doğal, kendisi ile barışık bir milletvekili.

Şehrin genel doku ve dinamikleri ile barışık, onlarla her zaman irtibatlı, sadece gelen taleplere değil eleştirilere bile duyarlı ve ilgili olan Tolga Ağar,  bu tavrının karşılığı halk desteğini ve sevgisini de hak ediyor.

Refikimiz Fırat Gazetesi’nin yaptığı objektif ankette yüzde 53 oran ile en başarılı milletvekili seçilen Tolga Ağar, bu özelliklerini sayısal ve somut olarak da ispatlamış durumda.

Şehrin önünü ve ufkunu açan ve bakanlıklardaki en önemli temsilcimiz olan Tolga Ağar’ı Hakimiyet olarak bizler de tebrik ediyoruz.