TFF 5 haftalık program yayınladı

Bordo-Beyazlı ekibimizi 2 pazartesi, 2 cumartesi ve 1 Pazar maçı bekliyor

TFF 5 haftalık program yayınladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig’de 5, 6, 7, 8 ve 9. Hafta maçlarının detaylı programını açıkladı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maç 17 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak. Müsabakanın oynanacağı stadyuma ilişkin olarak ise herhangi bir açıklama açıklama yapılmadı. Temsilcimizin ligin 6. Haftasında evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı ise 22 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda olacak.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Spor Toto 1. Lig’in 7. Haftası’nda ise deplasmanda Osman Özköylü’nün başında olduğu Denizlispor’a konuk olacak.

29 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Denizli Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Ligin 8. haftasında oynanacak olan TY Elazığspor – Gazişehir Gaziantep FK maçı ise 7 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda olacak. Bu haftanın ardından liglere bir haftalık milli maç arası verilecek.

Bordo-Beyazlı ekibimiz milli aranın ardından ligin 9. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 22 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak olan müsabakaya Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu ev sahipliği yapacak.