Tutaş: 'Ümitlerimiz yeniden yeşerdi'

Alibeyköyspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan Elaziz Belediyespor'da, Teknik Direktör Alaattin Tutaş, Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu

Tutaş: 'Ümitlerimiz yeniden yeşerdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 2. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Alibeyköyspor ile golsüz berabere kalan ve ligdeki ilk puanını alan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, maç sonu Teknik Direktör Alattin Tutaş, spor servisimize açıklamalar yaptı.

Geçen haftaya göre çok daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Tutaş, “Alibeyköyspor karşısında 3 puanı hak eden bir performans sergiledik. 90+6. dakikada hakemin vermediği %100’lük bir penaltımız vardı. Eğer penaltıyı vermiş olsa 3 puanla dönmemiz içten bile değildi. Genel olarak takımın iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Geçen hafta yaşadığımız hayal kırıklığını, bu maçta giderdik. Ümitlerimiz yeniden yeşerdi. Eksik futbolcularımız da vardı Alibeyköyspor karşısında ama sahaya çıkan futbolcularım aslanlar gibi mücadele ettiler. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Elaziz Belediyespor izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.