TEBRİKLER MASSAD

TEBRİKLER MASSAD
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adı ve söylenişi itibariyle adı zaman zaman İsrail haber alma örgütü MOSSAD ile karıştırılsa da önemli çalışmalar yapan bir derneğimiz var. (Tabi bu tanımlama genelde dernek yönetiminde bulunan dostlarımıza bizim takılma ve şakalaşma argümanımız oluyor. Yoksa bu nezih derneğimizi o meşum örgütle yan yana zikretmek bile doğru olmaz ve bizler de bunu asla kabul etmeyiz. Burada da maruz görüle..)

Maden, Alacakaya ve Sivrice ilçelerine yönelik; sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalar yapan ve yöre sorunlarını sıklıkla gündeme getiren MASSAD, bu kez hayırlı bir işle daha el atmış ve maden Belediyesine bir adet Cenaze taşıma aracı bağışlamış.

Kurulduğu günden itibaren bölge insanının hep yanında olan ve her kesimden insanımızın takdirini kazanan ve birçok konuda ortaya koyduğu proje ve tekliflerle şehrin önemli bir değeri olarak takdir ettiğimiz Fethi Ahmet Gel başkanın girişimleri ile gerçekleştirilen bu hayırlı işe katkı sunan herkese öyle söz olsun diye değil içten ve yürekten bir teşekkür.

Çok konuşan ve fakat bırakın topluma, kendi mensuplarına bile bir hayrı olmayan STK’larımıza da umarız bu davranış bir örnek teşkil eder…