NE OLUYOR MUHTARLARIMIZA?

NE OLUYOR MUHTARLARIMIZA?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da öteden beri iki muhtar derneğinin olduğu, bu derneklerin tüm benzer derneklerde olduğu gibi birbirlerinden pek hazzetmediklerini, hatta bu derneğe de mesafeli durup üçüncü bir “derneksizler” gurubu olduğunu biliyorduk.

Bu gerginlikler içerisinde  Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül,  kalktı ve “federasyon” olacağız açıklamasını yaptı.

Bu açıklamadan birkaç gün sonra Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan da Elazığ’da insanların ayak kaydırmak için bir sürü oyunlar oynadığını ve “Biz kurulacak bu federasyona uzaktan yakından dâhil değiliz” diyerek açıkça “sizi tanımıyoruz” dedi.

İşin ilginç yanı ise Mütevelli heyeti için aday olarak açıklanan İcadiye Mahallesi Muhtarı İrfan Gözvur ile federasyonu tanımayız diyen Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan’ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda seçimlerde birbirlerine rakip olmaları…

Şimdi ilk rekabet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı seçimlerinde yaşanacak. Ancak küçük bir ayrıntıyı da unutmamak lazım. O da geçmişte Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül ve İcadiye Muhtarı İrfan Gözvur’un yanında olan ve destek veren Ulukent Muhtarı Ayhan Atlan’ın bu kez Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan’ı bizzat aday göstermesi ve desteklemesi.

Bakalım seçimler ne getirecek ve bu polemik nereye kadar varacak. Ancak ne olursa olsun şehir ve mahallelerimiz kazansın diyoruz.