Sürsürüspor'dan bir imza daha

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezonda güçlü bir ekip kurma gayretinde olan Sürsürüspor, Kilis Belediyespor'dan Elazığlı sağ kanat oyuncusu Serkan Akbakay ile anlaşmaya vardı

Sürsürüspor'dan bir imza daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Elazığ’ı temsil edecek olan Sürsürüspor kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Turuncu-Siyahlılar bu kapsamda son olarak Kilis Belediyespor’da forma giyen Serkan Akbakay’a imza attırdı.

Elazığ Yolspor, Şanlıurfa Karaköprü, Balıkesir Burhaniye, Elazığ Belediyespor, Manisa Soma, Urfa Belediye, 1920 Maraş ve Kilis Belediyespor gibi ekiplerde forma giyen 24 yaşındaki oyuncu sağ kanat mevkisinin yanında sol kanatta da görev yapabiliyor. Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam eden Sürsürüspor’da Genel Menajer Cihan Erdim; “Nokta transferler yapıp bu sene Bölgesel Amatör Lig’de ses getirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda yönetim ve teknik heyetle yaptığımız son değerlendirmeler sonucu iki kaleci, iki stoper, iki sol bek, iki forvet, bir kanat oyuncusu, iki orta saha oyuncusu daha kadromuza katmayı istiyoruz.” derken yeni sezon hazırlıklarının da yoğun bir şekilde sürdüğünü sözlerine ekledi.