Erol'un Meclis Performansı

Siyaset tarzı ve yapıcı muhalefet anlayışı ile yeni dönemde  CHP Genel  Merkez politikalarına da esin kaynağı ve örnek olan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, siyasete getirdiği bu yeni bakış açısı yanında ilimizle ilgili sorunların da hem yerelde  hem de Ankara'da TBMM'de sıkı takipçisi olmaya devam ediyor.

Erol'un Meclis Performansı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yeni yasama dönemi içinde;  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın cevaplaması amacıyla çok sayıda soru önergesi verdi.

İlimizin sorunlarını taşıyıp problemi çözme görevindeki bakanların bizzat cevaplamasını istediği konular, şehir olarak halkımızın en çok talep ettiği ve sürekli dile getirilen sorunlar.

CHP Milletvekili Erol’un bu gayreti ve çabası bakanlıklarda da karşılık buluyor ve yapılan açıklamalarda sorunun çözümüne dair çalışmalara sıklıkla vurgu yapılıyor.

Umarız bu soru önergelerinden dile getirilen sorunların çözümü konusunda bakanlıklar da aksiyon alır ve problemler bir bir çözülür.