Sezonun en kritik sınavı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, play-off yolunda hayati önem taşıyan maçta Boluspor ile karşılaşacak

Sezonun en kritik sınavı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 30. Haftası’nda Tetiş Yapı Elazığspor, kendi gibi play-off mücadelesi veren Boluspor’un konuğu olacak. Üst üste karşılaştığı zayıf rakipleri Gaziantepspor ve G. Manisaspor’u farklı skorlarla deviren Bordo-Beyazlı ekibimiz, play-off potasındaki en yakın rakibini deplasmanda devirmenin planlarını yapıyor. Zorlu maç için dün Bolu’ya giden temsilcimizde, sezonu kapatan Orhan Şam haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Maçın son çalışmasını bugün Bolu’da yapacak olan Hüseyin Kalpar’ın talebeleri konakladığı Hilton Otel’de kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.

14. RANDEVU

 İlk kez 1979-1980 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi Beyaz Grup’ta karşı karşıya gelen iki takım 8 Nisan Pazar günü 14. randevusunda karşılaşacak.

 İki takımın rekabetinde 14. randevu öncesinde geride kalan 13 maçta rakibine karşı 4 galibiyet alan Bordo-Beyazlılar 5 maçta ise mağlup oldu. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Atılan gollerde de Boluspor 17-10 üstün durumda. Ligin ilk yarısında Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı konuk takım 1-0’lık skorla kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin maça; Ahmet Sabri, Serkan, Murat Akça, Mehmet Yiğit, Emre, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Tom, Hora ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. 8 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Adana Bölgesi A Klasman Hakemi Zorbay Küçük’ün düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 2’den canlı olarak yayınlanacak.