ŞERİFOĞULLARI: 'ELAZIĞ, TOPYEKÜN KALKINACAK'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Türkiye üzerinde içeriden ve dışarıdan oynanan oyunlara dikkat çekerek, 'Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyorsunuz. Cumhurbaşkanımız her fırsatta milletin adamı, ümmetin umudu olarak sesini zalimlere karşı gür bir şekilde çıkarmıştır. Sizlerin desteği ile 31 Mart'ta hem ilimizde hem ülkemizde zaferle ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanımızın sesi daha gür çıkacak ve zalimlerin üzerine yumruğu balyoz gibi inecek.' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'ELAZIĞ, TOPYEKÜN KALKINACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şerifoğulları seçim kampanyası çerçevesinde, Ataşehir ve İzzetpaşa Mahallelerinde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretlerinde Elazığ’a yönelik projelerini anlatan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Şerifoğulları ayrıca, İcadiye Mahallesinde bayanlara yönelik düzenlenen toplantıya katıldı, ardından spor taban birliklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Garnizon Şehitliğinde düzenlenen anma programına katıldı, şehitlerimiz için dua etti.

 

“ELAZIĞ’IN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİZ”

Ataşehir Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışında vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a daha güzel hizmet getirebilmek ve daha yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için bu kutlu yola çıktığını söyledi.

Elazığ’ı topyekûn kalkındırmayı hedeflediklerini vurgulayan Şerifoğulları; “31 Mart seçimlerinin arifesindeyiz. Bizler, hem teşkilatlarımızla hem milletvekillerimizle Elazığımızı karış karış geziyoruz. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı dinliyoruz. Sizlerin sorunlarınızı, sıkıntılarınızı çözebilmek için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladık. Projelerimizi hazırlarken çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı, engellilerimizi, yaşlılarımızı düşündük. Bizler milletvekillerimizle, teşkilatımızla iyi bir ekibiz. Sizlere en güzel hizmetleri getirebilmek için hep birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız. Yılmayacağız, yorulmayacağız. Görev süremiz bittiğinde güzel bir kent, yaşanabilir bir kent oluşturabilme adına gayretli bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız. Vizyon projelerimizle bu şehre değer katmak istiyoruz. Ulaşım projelerimizle bu şehrin trafik problemini asgariye indirmek istiyoruz. Kültür ve turizm projelerimizle bu şehri inşallah turizm kenti yapacağız. Şehrimizin kalkınmasını Harput’tan başlatacağız. Elazığ topyekûn kalkınacak Allah’ın izniyle. Çevreci projelerimizle şehrimize daha fazla yeşil alanlar, kent meydanları kazandıracağız. Afet riskini azaltacak kentsel dönüşüm projelerimizi göreve gelir gelmez hizmete sunacağız. İyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle birlikte olabilmek için, gönül belediyeciliğini en güzel şekilde icra edebilmek için gece gündüz çalışacağız, koşturacağız. Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz millet. Biz ilimizi, ülkemizi seviyoruz. Biz sizlerin hizmetkarı olmaya talibiz. Rabbim nasip ederse 31 Mart akşamı bu şehre sizlerin desteği ile şehrül emin olacağım. Sizlere en güzel hizmeti getireceğim. Bu şehri Hz. Ömer’in adaletiyle, Hz. Ebubekir’in sadakatiyle. Hz. Alinin Cesareti ile yöneteceğim.” şeklinde konuştu.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Martta verilecek destekle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesinin zalimlere karşı daha güçlü çıkacağını kaydetti.

Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyorsunuz. Cumhurbaşkanımıza vereceğiniz her destek, her oy Cumhurbaşkanımızın sesinin daha gür çıkmasına vesile olacak. Cumhurbaşkanımız her fırsatta milletin adamı, ümmetin umudu olarak sesini zalimlere karşı gür bir şekilde çıkarmıştır. Sizlerin desteği ile 31 Mart’ta hem ilimizde hem ülkemizde zaferle ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanımızın sesi daha gür çıkacak ve zalimlerin üzerine yumruğu balyoz gibi inecek Allah’ın izniyle.”