Tutaş'tan futbolculara uyarı!

4-1'lik Bergama Belediyespor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, '4-1'den sonra futbolcuların maçı unutup şov yapmaya başladığını' kaydederek, kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi

Tutaş'tan futbolculara uyarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 27. Haftası’nda konuk ettiği Bergama Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek 4 maç sonra galibiyetle tanışan Elaziz Belediyespor’da maç sonu Teknik Direktör Alaattin Tutaş’tan futbolcularına uyarı geldi.

Kötü gidişatın ardından kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını ifade eden Tutaş, “Yani skora baktığımız zamanda süper bir futbol oynadığımızı sanmıyorum ben. Çünkü bu rakip karşısında daha fazla gol bulmamız gerekiyordu. Oyun disiplininden koptuğumuz zamanlar oldu. 3-1'den 4-1'den sonra futbolcu kardeşlerimiz maçı unutup şov yapmaya başladılar. Yani bundan sonraki maçlarda bunlardan ders almalıyız. Bundan sonraki maçlarda bu şekilde yakalanırsak rakipler bizi bu şekilde skorlarla gönderirler. Biz artık bu maçı unutup antrenmanlara başlayacağız. Önümüzdeki hafta Çatalcaspor maçından nasıl 3 puan alacağız onun hesabını yapacağız ama dediğim gibi kendimizi geliştirmemiz lazım. Bu oyun şekliyle Belediyespor'un biraz daha zevk vermesini düşünüyorum ben. Onun için herkes hatasından ders alacak. Bu maçtan çıkarılacak çok dersleri var. Sadece 4-1'lik skorun olması önemli değil. Çıkarılacak dersler bizim için önemli” dedi.

“HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ”

TFF 3. Lig 2. Grup’ta kalan haftalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Aşağıdaki takımları biz iştahlandırdık. Çünkü Belediyespor'un 3 hafta üst üste kaybetmesi onların biraz daha ileriye umutla bakmasına sebep oldu. Biz Belediyespor'dan gerçekten eminiz. Eğer biz kendimiz gibi oynadığımız sürece bu ligde liderinden tut her takım bizim için ilgilendirmiyor. Hepsini yenecek güçteyiz biz. İnşallah da bu seri böyle devam edecek. Önümüzdeki Çatalcaspor maçını kazanıp rahat bir nefes almak istiyoruz bizde” şeklinde konuştu.