ŞERİFOĞULLARI: 'ELAZIĞ'I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesi seçim koordinasyon merkezinin açılış programında vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, 'Biz yola, sizlerin duası ile sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayretle Elazığımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah'ın izniyle boşa çıkarmayacağız.' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'ELAZIĞ'I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Olgunlar Mahallesi esnaflarını ziyaret etti, vatandaşla bir araya geldi. Başkan Adayı Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programına da katıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılış programında büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, “Rabbim bana genç yaşta sizlere hizmet etme fırsatı sundu. İnşallah sizlerin desteğiyle belediye başkanı olarak bu şehre hizmet etmek de nasip olacak. Bugünkü bu coşku ve heyecan bunu en iyi şekilde gösteriyor. Rabbime ne kadar hamd etsem azdır.” dedi.

 

“FARKLI BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

31 Mart’a kadar hem yönetim anlayışlarını hem de Elazığ için hazırladıkları projeleri anlatmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Şerifoğulları;  “Ben aday olduğum ilk günden itibaren hep farklı bir belediye başkanı olacağımı söyledim. Belediyeyi yönetirken prensibimiz, usule ve vicdana uygun hizmet yapmak olacak. Sizleri üzmeyi değil sizlerin duasını almak için çalışacağım. Toplum için çalışan herkes bizim için çok kıymetli ve değerli olacak. Bizler de şehrimizin yönetiminde toplumsal hassasiyetleri bulunan tüm vatandaşlarımızın söz sahibi olmasını sağlayacağız. Elazığımız için toplumsal fayda noktasında hiçbir ayrım yapmayacak, birbirimize kenetlenerek şehrimize fayda sağlamaya gayret göstereceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

“BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Sabır ve gayretle Elazığ için bir olup güzel işler başaracaklarını vurgulayan Şerifoğulları, şöyle konuştu; “Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Belediye başkanlığı vatandaşa hizmet işidir, gönül işidir, sevda işidir. Biz Elazığ’ı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Şehrimiz adına alacağımız kararlarda sizin görüşlerinizi önemseyeceğiz.  Sizlerle el ele gönül gönüle vererek Elazığımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bu seçimde de inşallah el ele vereceğiz, bir olacağız, beraber olacağız ve kazanan Elazığımız olacak. Ben bu milletin sevdalısıyım, bu toprakların sevdalısıyım. Ben sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım. Sizlere hizmet ederken akılcı ve sabırlı davranacağız.  Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bildiğiniz gibi 11 ana başlıkta hazırladığımız 100 projemizi kamuoyuyla paylaştık.  Şehir Planlarımızı, altyapı ve üstyapı projelerimizi, şehrimizin asli karakterini güçlendirecek şekilde tasarladık. Şehrimizin coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun projeler hazırladık.  Şehrimizin kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak mekânlarla donatılmasını sağlayacağız. Değer üreten şehir sloganıyla hazırladığımız projelerimizle Elazığımızı bir üst aşamaya taşıyacağız.”

 

SEBZE HALİ VE MANAS YAYINCILIĞA ZİYARET

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında ayrıca Elazığ Sebze Halini ziyaret etti. Şerifoğulları, esnaflara ve çalışanlara işlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Şerifoğulları Manas Yayıncılığı da ziyaret ederek kültür, sanat ve edebiyat alanlarında şehrin önde gelen isimleriyle buluştu.