ŞERİFOĞULLARI: 'BİZ AHLAKIN TARAFI OLACAĞIZ'

Erol Kara/Özel: Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yönelik saldırıya tepki gösterdi.

ŞERİFOĞULLARI: 'BİZ AHLAKIN TARAFI OLACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerifoğulları, “İnsanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlattı. Bu tavrı esefle kınıyor, şiddetle lanetliyorum. Biz hakikatin ve ahlakın tarafı olacağız, olmalıyız.”dedi.

Şerifoğulları, “Sayın bakanımızı ve muhterem eşlerini dünyaya gelen yeni yavruları vesilesiyle tebrik ediyorum.İnsanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlatmasını kınıyor bir an evvel sosyal medya ile ilgili yasal düzenlemelerin başlatılmasını bekliyoruz" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Bu ahlaksızlık ve riyakarlığa karşı sessiz kalmamalıyız. Vicdan ve ahlaktan yoksun bu arsızlığın manevi, kültürel ve toplumsal değerlerimiz içerisinde asla olmamalı. Bu örgütlü saldırıya karşı tepkisiz kalanların riyakarlığını da görmezden gelemeyiz. Elbet bunun bir cezası olmalı. Ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı toplumun bütün katmanlarının tepki göstermesini bekliyoruz. Biz hakikatin ve ahlakın tarafı olacağız, olmalıyız. Kimsenin izzeti hedef alınmasın diye daha çok mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.