SENTETİK ÇİM SAHA YAPIMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başak MERAL GÜNDÜZ / Sadece yol, su, köprü, kanalizasyon değil, sosyal belediyecilik adına da hizmetler yapan Elazığ Belediyesi şimdide çocuk ve gençlerimizin rahat edebilecekleri, sportif faaliyetler yapabilmeleri adına şehrin genelinde mahalle ve sokak ayrımı yapmadan sentetik çim sahalar yapıyor.

SENTETİK ÇİM SAHA YAPIMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle Milli Eğitim’e bağlı okullar tarafından gelen talepler üzerine Elazığ Belediyesi okullarda sentetik çim saha yapım işlerine devam ediyor.

Beklentileri iyi bilen ve yerine getirmek için çalışan Elazığ Belediyesi, sentetik çim saha, çok amaçlı voleybol ve basketbol sahası olmak üzere spor kompleksleri yapımını sürdürüyor. Enerji dolu gençlerimize, enerjilerini bir şekilde atmaları için sentetik çim saha, çok amaçlı voleybol ve basketbol sahası yapan Elazığ Belediyesi, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup sportif faaliyetlere yönlendiriyor. Elazığ Belediyesi, gayri ahlaki şeylerin peşinde koşmayıp çim saha, çok amaçlı voleybol ve basketbol sahalarda sportif faaliyetler yapıp faydalı nesillerin yetişmesi amaçlamaktadır.

Elazığ Belediyesi 2017 yılı yatırım programında Şehir geneli ve Milli Eğitim’e bağlı altı ayrı okulda olmak üzere toplam sekiz adet sentetik çim saha, çok amaçlı voleybol ve basketbol sahası olmak üzere spor kompleksleri yapımını sürdürüyor.

Bu okullar arasında Bahçelievler Ortaokulu, Kaya Karakaya Fen Lisesi, Hacı Hulusi Yahyagil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mustafa Kemal Ortaokulu, TOBB İlkokulu, Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bulunmaktadır. Şehir geneli Ulukent Mahallesi Kümbetli Sokak ve Sürsürü Mahallesi Mevlana Cami yanında sentetik çim saha yapıldı. Ayrıca Kültür Park’ta sekiz adet sentetik çim saha, çok amaçlı voleybol ve basketbol sahaları ile Aksaray Mahallesinde bir adet sentetik çim sahanın tadilatı yapıldı. Yapılan sentetik çim sahalar 40x20 metre ebatlarında, çok amaçlı voleybol ve basketbol sahaları ise 10x20 metre ebatlarındadır.Spora ve sporcuya önem veren Elazığ Belediyesi, çocuk ve gençlerimize yönelik yapmış olduğu sportif faaliyetlerine devam edecektir.