Sen Gakgoşsun, forman puanla döner!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, sezonun ilk haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek

Sen Gakgoşsun, forman puanla döner!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 1. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeni sezona oldukça büyük sıkıntılarla giren ve ara dönemde 3 kez başkan değiştiren Elazığspor, son haftada içinde kurduğu kadrosuyla Adana’ya gitti. Takımın lejyonerleri Andreas Tatos ve Elmar Bjarnason üzerine kurulacak olan kadroda altyapıdan takviye edilen gençler, Adana deplasmanında puan arayacak.

Rakip Adanaspor ise yeni transferlerine lisans çıkartmasına rağmen, Teknik Direktör Cihat Aslan eksik mevkileri olduğundan dert yanıyordu.

19. RANDEVU

Bugün oynanacak olan maçı iki takımı 19. kez karşı karşıya getirecek. Elazığspor- Adanaspor rekabetinde bugün oynanacak 19. randevu öncesinde geride kalan 18 maçta Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 6 galibiyet, 7 mağlubiyet aldı ve 5 maç beraberlikle sonuçlandı. Atılan gollerde ise Elazığspor 32-30 üstün durumda.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Adanaspor karşısına; Ali Karataş, Adem Alkaşi, Mehmet Yiğit, Ali Fırat Okur, Emre Öztürk, Elmar Bjarnason, Kadir Bekmezci, Tatos, Kadir Taşoğlu, Bagayoko ve Ahmet Aras onbiriyle çıkması bekleniyor.

11 Ağustos Cumartesi günü (bugün) saat 21.45’te Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan ve Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Çetin’in düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 1’den canlı yayınla ekranlara getirilecek.