Tatos arkadaşını Elazığspor'a getirdi

Bordo-Beyazlı ekibimiz, son olarak Yunanistan 2. Ligi'nde forma giyen orta saha oyuncusuna imza attırmak üzere

Tatos arkadaşını Elazığspor'a getirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün izin alarak Yunanistan’a giden yıldız futbolcu Andreas Tatos’un, yakın arkadaşı Georgios Georgiadis’le birlikte Elazığ’a geldiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Yunanistan’ın 2.Lig takımlarından Doxa Dramas’ta forma giyen 30 yaşındaki sağ kanat oyuncu Georgios Georgiadis, uzun süredir Bordo-Beyazlı ekibimizle antrenmanlara çıkıyor. Tatos’un devrede olduğu bu transfer için son sözü Teknik Direktör Orhan Kaynak verecek.

Yunanistan Milli Takımı’nda da forma giyen ve bu sezon sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Kıbrıs Rum Kesimi 1. Lig Ermis Aradippou’da, 2. yarıda ise Yunanistan 2. Lig ekibi Doxa Dramas’ta 16 maçta 715 dakika süreyle forma giyerek 2 gol kaydetti. Yunanistan Milli Takımı’nda 3 maçı da bulunan Georgiadis, Paok altyapısında futbolculuk kariyerine giriş yaptı. Orta sahanın her iki kanadında görev yapabilen tecrübeli oyuncu daha sonra Panserraikos’a transfer oldu. Panserraikos’ta gösterdiği performans nedeniyle bir sezon sonra Paok’a transfer olan Georgios Georgiadis, daha sonra sırasıyla Veria, AEL Limassol, Ermis Aradippou ve son olarak Doxa Dramas takımlarında boy gösterdi. Georgios Georgiadis’in kariyerinde 313 maçta 36 hol ve 25 asist bulunuyor.