ŞEHRE DOĞAN BİR GÜNEŞ

ŞEHRE DOĞAN BİR GÜNEŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerinin şehrimize kazandırdığı iki genç yüzü ve siyasetçisi var. Biri; ağırbaşlılığı,  vakur duruşu, her yaştan insanla kurduğu samimi gönül köprüsü ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şeirfoğulları, diğeri de siyaset tarihine “Mollakendi Modeli” olarak geçecek olan ve renkli kişiliği ile şehrimizin en önemli tanıtım elçisi konumuna yükselen Mollakendi Belediye başkanı Mehmet Enis Doğan…

Düşünün bir;  siyasette yokken de Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil dönemin başbakanları, bakanları ve diğer siyasilerle arkadaş seviyesinde samimi olacaksınız. Belediye Başkanı olduktan sonra da sempatik duruşunuz ve doğallığınızla tüm bu kişilerin Elazığ’daki programlarının baş aktörü ve vazgeçilmezi olacaksınız.

Son Başbakan Binali Yıldırım Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi açılışı dışındaki tek resmi kuruma ayak basmadı. Gittiği, makamına oturduğu tek kurum Mollakendi Belediyesi. Yıldırım’ın Valilik, Parti binası, İl belediyesi, diğer resmi kurumları geçip Mollakendi Belediyesi’ni ziyaret etmesi tamamen Başkan Doğan’ın gayreti, azmi ve zaferi.

Birileri çok doğru bulmasa ve bir nebze eleştirse de Ak Parti bu tip siyasetçilerle geleceğe yürümeli. Halkıyla arasına mesafe koymadığı gibi devletin en üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm yetkililerle güzel dostluklar hatta arkadaşlıklar kurmuş bir siyasetçinin hem kendisi hem de mensubu olduğu partisi kazanır.

Mollakendi Belediye Başkanı, sadece Mollakendi değil, tüm Elazığ’ın sorunlarını takip edecek ve ikili ilişkileri sayesinde çözüme kavuşturabilecek genç nesil siyasi bir aktör konumundadır ve bizlerin de gururdur. Şehre yeni doğan, ikbal ve istikbal vaat eden bir güneşsin sen.  Tebrikler Mehmet Başkan. Yolun açık, yönün halkımız olsun.