OLMADI BEĞİM…

OLMADI BEĞİM…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oy verdiğimiz ve milletvekili olarak meclise gönderdiğimiz bir siyasiyi geçtik, ekran karşısında tavırları ve söylemleri bazen sınırları zorlayan böylesi bir ismin Elazığlı olması şık durmadı beyim. 

Desteklediğiniz ve size vekâlet etsin diye meclise gönderdiğiniz bir milletvekilinin tarzı ve tavrı bu olmamalıydı.

Sanki çok yeni ve çok orijinal şeyler söylüyormuş da birilerinin hedefi olmuş da gerçekleri aslanlar gibi kükreyerek bağırarak çağırarak anlatıyormuş ya... Hani bundan dolayı sesi kısılmış ya... İşte bu kahramanlıklarını bugünlerde kanal  kanal gezip anlatıyor…

Ben diyor, çıktığı bir televizyon kanalında. “Falan zamanda bana hırsız diyen bir milletvekilini  mahkemeye verdim, sonra o milletvekiline karşı dava açtım, 10 bin TL tazminat kazandım, bir kısmını avukata verdim kalan kısmını ise…  Lütfen bundan sonraki cümlelere dikkat buyurun: “O şahsın kişiliğine uygun (eliyle halka şeklinde bir yuvarlaklık göstererek) hanım kardeşlerimden özür diliyorum işte o tatlıdan alıp millet meclisinde dağıtacağım”

Şehre vereceği hizmetleri anlatmak yerine, milyonların izlediği televizyon ekranında nerelere savruluyor gördük maalesef.

Sayın Vekil,  birileri sana Ak Parti’nin velisi dedi diye bu kadar kontrolsüz gitmek, bu kadar seviyeyi düşürmek zorunda mısın Allah aşkına?

Bu cümleler, bu el hareketleri ve hanım kardeşlerimden özür diliyorum diyerek gösterdiğin hareketler bırak şimdi mensup olduğun partiyi, geldiğin misyona ve o misyonu besleyen medeniyete uygun davranışlar mı?

Lüzumu yok siz veli olun demiyoruz ama biraz sizin için söylenen değerlendirme ve yakıştırmaları boşa çıkarın artık.

Bir spor reklamında dendiği gibi kontrolsüz güç güç değildir. Şeker hastalığınız nedeniyle kontrol dışı hele hele toplumun değer yargıları ile çelişen, dinlerken size oy verenlerin yüzünü kızartacak cümlelerden artık vazgeçin.

Ve bilin ki sizin mecliste söylediklerinizin yüz katı daha ağır cümleleri diğer Ak Partili ve MHP’li milletvekilleri HDP’ye karşı binlerce kez söyledi.  Kendinizi bu alanda tek görmeyin ve anlam yüklemeye kalkmayın artık.

Milletvekili olmaktansa bulunduğu ortamda saygı duyulan ve ne dediğine dikkat kesilen itibarlı biri olmak en büyük kazanımdır. Varsın unvanınız milletvekili olmasın.